Beleef de leukste activiteiten
in de gezellige Mio Kids Club

Beleef de leukste activiteiten
in de gezellige Mio Kids Club

Welkom bij de Mio Kids Club


  • Animatie voor kinderen van 2 tot en met 9 jaar
  • Spelen, dansen en speuren met Mio
  • In de weekenden, schoolvakanties en op feestdagen
  • Perfect voor een familievakantie

Er is natuurlijk niets belangrijker dan dat je kinderen een topvakantie beleven! Als kinderen genieten van een heerlijke vakantie met een leuk animatieprogramma, kun je als ouder ook lekker ontspannen. Op Dormio Resort Maastricht is er van alles te beleven voor kinderen van 2 tot en met 9 jaar! Ze kunnen nieuwe vriendjes maken in de Mio Kids Club en lekker spelen en dansen op de muziek van Mio!

In de Mio Kids Club hoeven kinderen zich in de weekenden, schoolvakanties en tijdens feestdagen nooit te vervelen!

Speciaal voor onze jongste gasten: de Mio Kids Club

Mio zorgt er samen met het Fun & Entertainment team voor dat er allerlei leuke activiteiten worden georganiseerd in de Mio Kids Club! Is je kind dol op dansen, knutselen of buitensportactiviteiten? In de Mio Kids Club hoeven kinderen zich in de weekenden, schoolvakanties en tijdens feestdagen nooit te vervelen! Bij de receptie en in het Dormio Compass kun je het volledige animatieprogramma van de Mio Kids Club vinden. Bepaalde activiteiten, zoals lasergamen kunnen tegen betaling zijn.

Ontmoet Mio: ons vriendelijke huisdier

Mio is ons altijd vrolijke en lieve huisdier dat op Dormio Resort Maastricht woont. Mio houdt van de bourgondische gezelligheid in Maastricht. Aan zijn iets te dikke buik kun je zien dat hij van lekker eten houdt. Vooral de hamburgers van Dousberg Snack eet hij graag! Mio houdt van speurtochten, luieren, nieuwe vriendjes maken en luistert graag naar spannende verhalen. Je komt hem in de weekenden, schoolvakanties en op feestdagen regelmatig tegen bij de Kidswoningen in het Kidskwartier om samen met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te spelen en high-fives uit te delen. Komen jullie ook spelen met Mio?

Boek een Kidswoning
Volg de spannende avonturen van Mio op social media

Volg de spannende avonturen van Mio op social media

Mio neemt je graag mee op avontuur! Niet alleen als je bij ons op resort bent, maar ook via zijn social media-kanalen. Mis niets van Mio’s avonturen en volg Mio op Facebook, Instagram of TikTok. Zo kun je Mio alvast leren kennen en vriendjes worden met Mio. Zien wij jullie snel op social media of op ons resort?

Facebook van Mio
Instagram van Mio
TikTok van Mio

video still

Dans je ook mee met Mio via YouTube?

Ben jij al heel nieuwsgierig naar Mio? En kun je niet wachten om Mio te ontmoeten in de Mio Kids Club? Ontmoet Mio alvast via YouTube en leer het officiële Mio-dansje op de vrolijke muziek van Mio! Daarnaast leert Mio je ook graag hoe je hotdogs kunt maken.

YouTube van Mio

Luister Mio's vrolijke liedjes via Spotify

“Mio, oe-oh, oe-oh, oe-oh” 🎵 Zing jij ook mee met de vrolijke liedjes van Mio? Op Spotify vind je allerlei leuke liedje van Mio in verschillende talen. Zo kun jij straks uit volle borst meezingen als je bij ons op het resort bent. Wat wordt jouw favoriete liedje?

Spotify van Mio
Geniet van entertainment voor alle leeftijden

Geniet van entertainment voor alle leeftijden

Gaan er ook oudere kinderen mee? Of wil je als volwassene genieten van een avondje uit? Ook voor jullie is er van alles te beleven op ons resort! Speciaal voor kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 14 jaar organiseren we allerlei toffe activiteiten tijdens de schoolvakanties en feestdagen. Dormio Fun & Active wordt ook wel dé ontmoetingsplek voor jonge tieners genoemd.

Ook als volwassene kun je genieten van diverse leuke activiteiten op ons resort. In de zomervakantie is er op het gezellige Wilhelmus regelmatig livemuziek, speel je mee met een spannende quizavond of doe je mee met een leuke thema avond? Op Dormio Resort Maastricht kan jong en oud genieten van een onvergetelijke vakantie!