Beleef samen met je kinderen een onvergetelijk verblijf in het Kidskwartier

Beleef samen met je kinderen een onvergetelijk verblijf in het Kidskwartier

Kidswoningen in Maastricht


Wil je samen met je (klein)kinderen op vakantie in eigen land? Ontdek onze Kidswoningen in Maastricht aan het gezellige Kidskwartier! Deze kindvriendelijke vakantiewoningen op Dormio Resort Maastricht zijn geschikt voor 6 tot 12 personen en ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Wil je genieten van een verblijf met meerdere gezinnen of met opa en oma erbij? Dan zijn de Kidswoningen tot 12 personen perfect voor jullie. De achtertuinen van de woningen in het Kidskwartier grenzen aan de omheinde speeltuin. Zo kunnen je kinderen veilig spelen dicht bij de vakantiewoning en kun jij als ouder ook genieten van een heerlijk verblijf!

Ontdek Dormio Resort Maastricht

Boek hier je Kidswoning

Kinderen kunnen lekker en veilig spelen in het Kidskwartier

Kinderen kunnen lekker en veilig spelen in het Kidskwartier

De Kidswoningen liggen in het gezellige Kidskwartier op Dormio Resort Maastricht. Het Kidskwartier is een apart gedeelte op ons resort dat volledig is gericht op gezinnen met jonge kinderen. Op de gemeenschappelijke, omheinde speelplaats, die grenst aan de achtertuinen van de Kidswoningen, vind je diverse speeltoestellen waar kinderen zich volop kunnen vermaken met hun nieuwe vakantievriendjes. In de Kidswoningen zijn geen huisdieren toegestaan.

Verblijf in de kindvriendelijke vakantiewoningen met leuk speelgoed

Verblijf in de kindvriendelijke vakantiewoningen met leuk speelgoed

De vakantiewoningen in het Kidskwartier zijn volledig gericht op (groot)ouders met jonge kinderen. In de Kidswoningen vind je speciale kinderslaapkamers met een stapelbed. Daarnaast beschikken de vakantiewoningen ook over een wasmachine, altijd handig met jonge kinderen. Elke Kidswoning heeft een aanvullend inventaris en speelgoed zoals een step, een bolderkar en een spelcomputer. Ook aan de veiligheid van je kinderen is gedacht met kindersloten op de kastjes, kindvriendelijke stopcontacten en traphekjes bij de trappen in de woningen. Perfect voor een vakantie binnen Nederland samen met jonge (klein)kinderen!

Wist je dat…

ons altijd vrolijke huisdier Mio regelmatig in de weekenden, schoolvakanties en op feestdagen in het Kidskwartier te vinden is om nieuwe vriendjes te maken en high-fives uit te delen?

Lees meer over Mio
Wist je dat…

Onbezorgd genieten tijdens je verblijf in Maastricht

Op ons resort kun je samen met je kinderen onbezorgd genieten van je vakantie binnen Nederland! Het resort beschikt over uitgebreide faciliteiten. Kinderen tot 9 jaar kunnen in de weekenden, schoolvakanties en op feestdagen zich volop vermaken in de Mio Kids Club. Ook voor oudere kinderen en volwassenen worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd door het Fun & Entertainment team. Neem een duik in het verwarmde binnenzwembad of bezoek de horecagelegenheden. Dé perfecte vakantiebestemming voor een verblijf binnen Nederland met jonge kinderen!

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Bekijk hier alle accommodaties