Beleef een onvergetelijke kerst
in Zuid-Limburg

Beleef een onvergetelijke kerst
in Zuid-Limburg

Vier kerst in Maastricht


  • Grootste en gezelligste kerstmarkt van Nederland
  • Verblijf op slechts 10 minuten fietsen van het Vrijthof
  • Uitgebreide faciliteiten op ons resort

Kerst in Maastricht vieren? Ga er tijdens de kerstvakantie lekker op uit en breng de kerstdagen samen met je familie of vrienden door op Dormio Resort Maastricht! Vanuit je luxe vakantiewoning sta je in slechts 10 minuten fietsen op het sfeervolle Vrijthof, midden in het centrum van Maastricht. In de hele maand december is hier van alles te beleven!

Ontdek het resort

Sfeervolle kerstmarkten in Maastricht

Op en rond het gezellige Vrijthof in Maastricht kun je genieten van hét kerstevenement van Nederland: Magisch Maastricht. Op meerdere plekken in Maastricht zijn er tijdens dit sfeervolle evenement diverse kerstmarkten te vinden. Dé perfecte plek om al je kerstdecoratie te halen. Ook verschijnen er op het historische plein onder andere een reuzenrad, carrousel en een schaatsbaan. Kerst wil je dit jaar dus zeker vieren in het magische Maastricht!

Meer over Magisch Maastricht
Ontdek de warme lichtjes in december tijdens je verblijf in Maastricht

Warme lichtjes in Maastricht tijdens de gezellige kerstmaand

Jaarlijks in december branden er in Maastricht duizend-en-één prachtige lichtjes. Deze lichtjes vormen fonkelende wandelroutes waarmee je de stad op een magische en sprookjesachtige wijze kunt ontdekken. Je zult ondanks het koude weer een warm gevoel krijgen door de bijzondere sfeer in Maastricht. Een echte aanrader voor jong en oud!

Ga je met je kinderen op kerstvakantie in Maastricht?

Tijdens de kerstvakantie worden er in de Mio Kids Club allerlei leuke activiteiten georganiseerd.

Lees meer
Op vakantie met de kinderen? Ontdek Mio Kids Club op Dormio Resort Maastricht
Verblijf op Dormio Resort Maastricht in december

Vier de kerst tijdens een luxe overnachting in Maastricht

Op Dormio Resort Maastricht hoef je je in december geen moment te vervelen! Geniet van de huiselijke sfeer, het rustgevende karakter en de ruimte in je luxe vakantiewoning op ons resort. Bekijk gezellig met z’n allen een kerstfilm of ga naar buiten en maak een ontspannende wandeling over de glooiende heuvels van Zuid-Limburg, dat tijdens de kerstvakantie hopelijk met een laagje sneeuw is bedekt. Daarnaast kun je gebruikmaken van veel faciliteiten op ons resort, zoals diverse horecagelegenheden, een binnenzwembad, een fietsverhuur en een luxe spa-wellnesscentrum. Perfect voor een onvergetelijke kerstvakantie in Maastricht!