Vier je paasweekend
in het bourgondische Zuid-Limburg

Vier je paasweekend
in het bourgondische Zuid-Limburg

Met Pasen op vakantie in Maastricht


  • Op 10 minuten fietsen van het Vrijthof
  • Bourgondisch genieten op het resort of in het centrum van Maastricht
  • Kinderanimatie in de Mio Kids Club

Het paasweekend is een goed moment om er samen lekker op uit te gaan en weer volledig tot rust te komen. Ga met Pasen op vakantie in Maastricht en geniet van een heerlijk verblijf in een ruime vakantiewoning. Het meest luxueuze vakantiepark van Limburg vind je boven op de Dousberg en dicht bij het bruisende centrum van Maastricht. Een verblijf op Dormio Resort Maastricht maakt je paasvakantie helemaal compleet!

Ontdek het resort

Bourgondisch genieten in Maastricht met Pasen

Begin de dag goed met een lekker uitgebreid ontbijt! Bij de bakkerij op Dormio Resort Maastricht kun je terecht voor een heerlijk paasontbijt voor in je eigen vakantiewoning. Je bent uiteraard ook van harte welkom bij ’t Proeflokaal Eten. Bij ’t Proeflokaal Drinken kun je terecht voor lokaal gebrouwen bier of een Limburgs wijntje en bij Dousberg Snack voor verschillende snacks zoals het typisch Limburgse Zoervleis. Wil je je met Pasen volledig laten onderdompelen in luxe? Breng dan een bezoekje aan Restaurant Rantrée op de 8e verdieping van Dormio Hotel de Prins van Oranje dat is bekroond met een Michelinster!

Ontdek de horeca op ons resort

Ontdek de prachtige omgeving van Maastricht tijdens Pasen

Binnen 10 minuten fietsen vanaf ons resort sta je midden in het centrum van Maastricht op het gezellige Vrijthof. Heb je geen fiets tot je beschikking? Geen probleem! Je kunt een (elektrische) fiets huren bij Fietsverhuur Dousberg op het resort. Zo kun je met Pasen lekker op de fiets het bruisende centrum bezoeken of de prachtige omgeving ontdekken. Het voorjaar is één van de mooiste tijden van het jaar om te genieten van de natuur die in bloei staat. Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij één van de hoogstgelegen golfbanen die om Dormio Resort Maastricht is gelegen.

Lees meer over de omgeving

Geniet van een heerlijke paasbrunch op ons resort in Maastricht

Elk jaar met Pasen organiseren wij een smakelijke paasbrunch bij ’t Proeflokaal! Zo kunnen jullie samen genieten van een heerlijk paasweekend. Voor onze jongste gasten is er een speciaal kindermenu en worden er diverse leuke activiteiten georganiseerd op het Wilhelmus. Maak samen met het Fun & Entertainment team je paasweekend onvergetelijk, dans in de paashazendisco of zoek de verstopte paaseieren!

Meer over Fun & Entertainment

Vier Pasen met Mio

Ons Fun & Entertainment team zorgt er samen met Mio voor dat er allerlei leuke activiteiten worden georganiseerd in de Mio Kids Club. Zo hoeven kinderen zich in de weekenden, schoolvakanties en tijdens feestdagen niet te vervelen. Mio maakt altijd van elke dag een feestje! Hij is gek op speurtochten en lekker eten. Daarom kijkt Mio elk jaar erg uit naar Pasen, om samen met de kleine gasten op ons resort te speuren naar de verstopte paaseieren. Krijgen jouw kinderen net zo’n grote glimlach op hun gezicht bij het vinden van paaseieren op ons resort?

Maak kennis met Mio
Boek je paasweekend in Maastricht op ons resort

Boek nu je paasweekend in Maastricht

Geniet van een heerlijk paasweekend in Maastricht! Dormio Resort Maastricht is dé perfecte bestemming voor een bezoek aan Zuid-Limburg en om het bruisende centrum van Maastricht of het mooie Limburgse heuvellandschap te ontdekken. Bovendien kun je tijdens je verblijf gebruikmaken van onze uitgebreide faciliteiten. Je bent van harte welkom om tijdens Pasen onbezorgd te genieten op ons resort in Maastricht!