Geniet van een onvergetelijke vakantie
in Zuid-Limburg

Geniet van een onvergetelijke vakantie
in Zuid-Limburg

Laat je inspireren voor je verblijf in Maastricht


Het hele jaar door kun je de leukste activiteiten beleven en de prachtige omgeving verkennen tijdens je verblijf in Maastricht. Laat je inspireren voor je vakantie in Zuid-Limburg en ontdek onze inspiratiepagina’s. Zo kun je nog meer genieten van je weekendje weg of vakantie op Dormio Resort Maastricht!

Wanneer wil jij op vakantie naar Maastricht?

Wanneer wil jij op vakantie naar Maastricht?

Het hele jaar door is er van alles te beleven in Maastricht en omgeving. Wij hebben per maand allerlei interessante tips voor je verzameld om de omgeving te ontdekken of de leukste activiteiten te beleven!

Op vakantie in de schoolvakanties of tijdens feestdagen

Met het hele gezin op vakantie tijdens één van de schoolvakanties? Je bent van harte welkom! Wij inspireren je graag voor de verschillende schoolvakanties:

Laat je ook inspireren voor een onvergetelijke vakantie tijdens Pasen, Koningsdag, Hemelvaart, Pinksteren, kerst of één van de andere feestdagen. Nieuwsgierig?

Ontdek hier al onze tips
Hoe lang verblijf je in Maastricht?

Hoe lang verblijf je in Maastricht?

Bij Dormio kun je je verblijfsduur zelf bepalen. Je bent flexibel in het kiezen van een aankomst- en vertrekdatum en bent daarmee niet gebonden aan vaste periodes of aankomstdagen. Hoe lang willen jullie overnachten in Maastricht?

Welk type accommodatie kies je?

Welk type accommodatie kies je?

Wil je een vakantiehuisje huren in Limburg voor een weekend weg of een langer verblijf? Op Dormio Resort Maastricht vind je veel verschillende vakantiewoningen en appartementen voor een luxe vakantie in Maastricht. Zo vind je zeker een accommodatie die aan jouw wensen voldoet!