Luxueus genieten van een verblijf midden
in het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap

Luxueus genieten van een verblijf midden
in het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap

Hoe ziet een dag in een exclusieve Mastervilla eruit?


Wil jij genieten van een luxe en onbezorgd verblijf op Dormio Resort Maastricht? Op het resort vind je diverse luxe appartementen en vakantiewoningen voor een heerlijke vakantie. In de villawijk van Dormio Resort Maastricht, onderaan de Dousberg, vind je de exclusieve Mastervilla’s. Hier geniet je van veel luxe en comfort in een prachtige groene omgeving.

Bregje verbleef in oktober 2020 een week met het hele gezin in een Hertogenvilla Wellness. Wij hebben gevraagd of zij een dag in een exclusieve Mastervilla wilt beschrijven zodat wij met haar mee kunnen genieten. Ben jij klaar voor haar ervaring? Lees dan snel haar dagboek.

Dinsdag 20 oktober 2020

8.40 uur: ochtend in een Mastervilla

8.40 uur: ochtend in een Mastervilla

De eerste ochtend in onze luxe Mastervilla is een feit! We hebben heerlijk geslapen en kunnen niet wachten om deze villa en de omgeving verder te ontdekken. De kinderen waren dolenthousiast toen we bij deze villa aankwamen gistermiddag, nu liggen ze nog even lekker in bed televisie te kijken. Ik heb net warme broodjes van de bakkerij op het Wilhelmus gehaald zodat we lekker in onze pyjama kunnen ontbijten, dat is pas vakantie!

13.00 uur: fietstocht vanuit de Mastervilla

13.00 uur: fietstocht vanuit de Mastervilla

Na ons uitgebreide ontbijt met croissantjes, verschillende broodjes, een vruchtensapje en te veel zoetigheid (ik heb ook wat Limburgse zoete hapjes besteld), zijn we naar Fietsverhuur Dousberg op het resort gelopen, omdat we zin hadden om een stukje te gaan fietsen. De omgeving is hier zo mooi en de zon schijnt vandaag, dus een perfecte dag om even de natuur in te gaan. Na een paar uurtjes fietsen zijn we weer teruggegaan naar het resort, want de kinderen konden niet wachten om te gaan spelen in de Mio Kids Club.

16.00 uur: massage in het wellnesscentrum

16.00 uur: massage in het wellnesscentrum

De kinderen hebben geknutseld én gedanst met Mio en wij hebben ondertussen genoten van een heerlijke massage in het wellnesscentrum. Wij vonden dat een ontspannende massage niet mocht ontbreken tijdens deze luxe vakantie. Daar hebben we dus maar even goed van genoten terwijl de kids onder de pannen waren. We hebben de middag afgesloten met een bubbelsessie in onze eigen buitenwellness. Wat een luxe!

18.15 uur: barbecue bij onze Mastervilla

18.15 uur: barbecue bij onze Mastervilla

Op vakantie hebben wij niet altijd zin om zelf te koken. Maar voor een gezellige barbecue zijn wij altijd in! Bij de minimarkt op het Wilhelmus hebben wij een paar barbecuepakketten gehaald: een pakketje speciaal voor de kids, een mixed grill pakket en een mediterraans pakket. Er zitten ook verse groenten, aardappeltjes en stokbrood bij. Ook hebben we een lekker flesje wijn uitgekozen en konden we bij de minimarkt een barbecue lenen. We zitten nu lekker met het hele gezin aan tafel in de tuin bij de buitenhaard. Wat is het toch heerlijk om zo op vakantie uitgebreid met het gezin te eten!

20.30 uur: nagenieten in de Mastervilla

20.30 uur: nagenieten in de Mastervilla

Wat hebben wij heerlijk gegeten! De kinderen blijven vaak niet de hele avond aan tafel zitten dus als je bij je eigen villa zit is het ideaal dat ze gewoon even tussendoor kunnen gaan spelen. Vooral de Mexicaanse barbecueworst en de suikermaïs vielen goed in de smaak bij de kids. Zelf vond ik de Köfte Burger erg lekker. De pakketten waren goed gevarieerd en meer dan genoeg. Deze vielen goed in de smaak!

22.30 uur: spelletjesavond in de Mastervilla

22.30 uur: spelletjesavond in de Mastervilla

Na het eten hebben we nog een potje Rummikub gespeeld en de kinderen naar bed gebracht. Wij hebben nog een flesje wijn opengetrokken en zijn op onze bank, bij de open haard, nog even aan het nagenieten van deze heerlijke eerste vakantiedag. Morgen staat er een dagje Maastricht op de planning. Bij de receptie kunnen we een taxi reserveren die ons binnen een paar minuten in het centrum af zet. Lekker een paar uurtjes door deze mooie stad slenteren. Maar voordat het zo ver is, kruipen we eerst weer lekker ons bedje in. Welterusten!

Ook een exclusieve Mastervilla in Maastricht boeken?

Ook een exclusieve Mastervilla in Maastricht boeken?

Wil je net als Bregje luxueus genieten van een heerlijk verblijf in één van onze villa’s in Maastricht? Boek dan een luxe Mastervilla op Dormio Resort Maastricht! Je hebt de keuze uit een Mastervilla met of zonder privé wellness en of je graag uitzicht hebt over het water of op de groen omgeving. Tijdens je verblijf kun je gebruikmaken van alle faciliteiten op het resort, zoals het luxe spa-wellnesscentrum, diverse drink- en eetgelegenheden en het binnenzwembad. Onze exclusieve Mastervilla’s zijn de ideale bestemming als je je wilt laten onderdompelen in luxe!