Ontspan met de heerlijke wellnessfaciliteiten
op Dormio Resort Maastricht

Ontspan met de heerlijke wellnessfaciliteiten
op Dormio Resort Maastricht

Wellnessfaciliteiten op Dormio Resort Maastricht


  • Wellnesswoningen met privé wellness
  • Bezoek Thermen Maastricht
  • Beautybehandelingen in je vakantiewoning

Geniet van een heerlijk en ontspannen verblijf op Dormio Resort Maastricht! Verblijf in één van de luxe wellnesswoningen of geniet van de wellnessfaciliteiten op ons resort. Bezoek Thermen Maastricht of kom tot rust tijdens een heerlijke beautybehandeling in je eigen vakantiewoning!

Bekijk de wellnesswoningen
Kom volledig tot rust in Thermen Maastricht

Kom volledig tot rust in Thermen Maastricht

Bezoek het gloednieuwe spa-wellnesscentrum op ons resort: Thermen Maastricht! Je kunt hier genieten van diverse baden en sauna’s, zoals de panoramasauna met panoramisch uitzicht over de groene omgeving, de zoutkristalsauna gemaakt van échte zoutkristallen of de openhaardsauna met een knapperend haardvuur. Daarnaast kun je heerlijk eten en drinken in het restaurant of op het dakterras en volledig tot rust komen in één van de rustruimtes.

Wil je graag het spa-wellnesscentrum bezoeken, maar draag je liever badkleding? Elke tweede zondag van de maand, de oneven weken op dinsdag en de even weken op donderdag is het badkledingdag bij Thermen Maastricht. Het dragen van badkleding is op deze dagen verplicht.

Ontspan tijdens één van de rustgevende behandelingen van Thermen Maastricht

Bij Thermen Maastricht kun je niet alleen terecht voor de luxe wellnessfaciliteiten, je kunt hier ook volledig tot rust komen tijdens diverse massages en gezichtsbehandelingen. Voor deze behandelingen hoef je geen dagentree te betalen. Als resortgast ben je ook van harte welkom in Thermen Maastricht voor een ontspannende behandeling. Geniet bijvoorbeeld van een Hawaiiaanse Lomi Lomi massage, een traditionele hotstone massage of laat je gezicht verwennen met een complete gezichtsbehandeling met Mandelico Glow Peel!

Ontdek alle faciliteiten

Boek nu een verblijf in een wellnesswoning in Maastricht

Wil je onbezorgd genieten van een heerlijk verblijf in Maastricht met eigen wellnessfaciliteiten? Boek dan een ontspannen verblijf in een luxe wellnesswoning! Onze wellnesswoningen beschikken over een eigen buitensauna en bubbelbad. Zo kun je optimaal genieten van een heerlijk verblijf in Maastricht!

Boek een luxe wellnesswoning
Ontdek de faciliteiten

Ontdek de faciliteiten