Huur een fiets die bij je past bij
Fietsverhuur Dousberg op het resort

Huur een fiets die bij je past bij
Fietsverhuur Dousberg op het resort

Fietsverhuur Dousberg op Dormio Resort Maastricht


  • Prachtige fietsomgeving
  • Stadsfietsen, e-bikes en kinderfietsen
  • Ontdek alle ins en outs met een gids
  • Persoonlijk advies op maat

Wil je lekker op de fiets naar het centrum van Maastricht om te shoppen of een terrasje te pakken? Of wil je graag het prachtige Limburgse heuvellandschap op de fiets verkennen? Bij Fietsverhuur Dousberg op Dormio Resort Maastricht huur je voordelig een kwaliteitsfiets die volledig voldoet aan jouw wensen. Voor elk wat wils!

Ontdek alle faciliteiten
Verken de prachtige omgeving op de fiets

Verken de prachtige omgeving op de fiets

In de omgeving van Dormio Resort Maastricht vind je talrijke mooie fietsroutes. Huur een fiets bij Fietsverhuur Dousberg en verken de mooie omgeving! Zo kun je het Limburgse heuvellandschap, de prachtige steden en leuke bezienswaardigheden zoals de Sint Pietersberg lekker op eigen houtje ontdekken op een actieve én milieuvriendelijke manier. Het bruisende centrum van Maastricht vind je op slechts 10 minuten fietsen vanaf ons resort. Lekker dichtbij!

Vind een fiets naar keuze bij Fietsverhuur Dousberg

Fietsverhuur Dousberg heeft voor iedereen een passende fiets! Je kunt er terecht voor goede kwaliteit stadsfietsen, hybride fietsen en e-bikes. Ook voor kinderen zijn er verschillende kinderfietsen te vinden. Fietsverhuur Dousberg adviseert je graag over welke fiets het beste bij je past en welke plekken je absoluut bezocht wilt hebben in deze prachtige omgeving!

Bekijk de omgeving
Ontdek alle ins en outs in de omgeving volgens Fietsverhuur Dousberg

Ontdek alle ins en outs in de omgeving volgens Fietsverhuur Dousberg

Fietsverhuur Dousberg wordt met veel passie gerund door échte Maastrichtenaren! Zij weten alle leuke plekjes in Maastricht en haar prachtige omgeving te vinden en vertellen je graag alle ins en outs. Wil je meer inhoudelijke informatie over alles wat je tegenkomt? Ga dan lekker op pad onder begeleiding van een gids. Zo mis je niets tijdens je verblijf op Dormio Resort Maastricht!

Huur één of meerdere dagen een fiets

Je kunt een fiets huren voor een dag, maar ook voor meerdere dagen! Wij adviseren je om je fiets van tevoren te reserveren, zodat je zeker weet dat je gewenste fiets beschikbaar is en op tijd voor je klaarstaat. Uiteraard ben je altijd welkom bij Fietsverhuur Dousberg, ook wanneer je niet vooraf een fiets hebt gereserveerd. Je kunt een fiets reserveren via de website van Fietsverhuur Dousberg.

Boek je verblijf in Maastricht