Een balletje slaan op een golfbaan
met prachtig uitzicht

Een balletje slaan op een golfbaan
met prachtig uitzicht

Golfen bij Dormio Resort Maastricht


  • 9- en 18 holes golfbaan rondom het resort
  • Golf op de Dousberg of in de Ardennen
  • 15% zomerkorting tijdens je verblijf

Hou je van golfen? Dan is Dormio Resort Maastricht voor jou de uitstekende bestemming! In de directe omgeving van het resort vind je twee prachtige golfbanen. International Golf Maastricht ligt bovenop op de Dousberg, rondom het resort, en bevat maar liefst 27 holes op zowel Nederlands als Belgisch grondgebied. Golf Henri Chapelle ligt eveneens in een prachtige groene, heuvelachtige omgeving. Deze golfbaan heeft maar liefst 45 holes. Combineer je verblijf op Dormio Resort Maastricht met lekker golfen in een prachtige omgeving!

Ontdek alle activiteiten

Ontdek de golfbaan ‘International Golf Maastricht’

De golfbaan van International Golf Maastricht, ‘De Maastrichtsche’, ligt om Dormio Resort Maastricht heen. De baan is omgeven door bossen, lanen en weiden en is op een natuurlijke manier verweven in het prachtige landschap. Het is één van de hoogstgelegen golfbanen van Nederland en biedt bijzondere vergezichten over Nederland en België. Een indrukwekkend uitzicht tijdens het golfen!

Boek je verblijf in Maastricht
Golf op de grens tussen Nederland en België bij International Golf Maastricht

Golf op de grens tussen Nederland en België bij International Golf Maastricht

De Championship Course van International Golf Maastricht is een ruime en veelzijdige baan van wedstrijdkaliber met 18 holes op maar liefst 75 hectare. Een lust voor het oog en geliefd door de échte golfliefhebbers! De hoogteverschillen, waterpartijen en strategisch geplaatste bunkers zorgen voor uitdagende 'signature' holes. Daarnaast ga je met deze golfbaan de landsgrens over: sla af in Nederland en eindig in België!

Golfen op een bijzondere golfbaan

International Golf Maastricht is een unieke golfbaan met uitgebreide oefenfaciliteiten en golfpro's die je graag helpen je swing te verbeteren. In het gezellige clubhuis kun je na je ronde ook nog eens genieten van de Maastrichtse gastvrijheid!

Golfen op een bijzondere golfbaan

Bezoek de prachtige golfbaan Henri-Chapelle

De golfbaan Henri-Chapelle ligt in een uitzonderlijke omgeving op slechts 35 minuten rijden van Maastricht in het hart van de Belgische Ardennen! Het landschap is typisch voor het Land van Herve: groen en heuvelachtig. Het past perfect in een magische omgeving en wordt omringd door mooie bomen, hagen, velden en fruitbomen.

Boek hier je verblijf
Drie verschillende golfbanen bij Henri-Chapelle

Drie verschillende golfbanen bij Henri-Chapelle

De golfbaan van Henri-Chapelle bestaat eigenlijk uit drie verschillende banen, zo is er voor elk wat wils. Les Viviers is de 18-holes Championship Course van Henri-Chapelle. Deze schitterende baan is gemaakt van valleien, waterpartijen en bunkers en biedt ook voor de ervaren golfer een mooie uitdaging!

De golfbaan Le Charlemagne is een 18-holes baan die je zeker zal verrassen. Deze baan is korter dan Les Viviers, maar meer technisch. Zo biedt Le Charlemagne een kwaliteitsbaan voor elke golfer die zijn of haar techniek graag wilt verbeteren. La Chapelle is een 9-holes baan met kortere afstanden voor de enthousiaste beginnende golfer. Deze baan is zeer geschikt als eerste kennismaking met een golfparcours.

15% zomerkorting voor gasten van Dormio

Als gast van Dormio Resort Maastricht krijg je maar liefst 15% korting* op zomer greenfee voor volwassenen: 18-hole Championship course en 9-hole Limburg course. Je ontvangt de korting bij de receptie van International Golf Maastricht op vertoon van de reserveringsbevestiging van je verblijf op Dormio Resort Maastricht. Ideaal als je wilt genieten van een ontspannen verblijf in Maastricht én wilt golfen op een prachtige golfbaan!

* Deze korting is niet van toepassing op de 9-hole Championship course of op golf clinics. De driving range is enkel toegankelijk voor golfers, er worden geen clubs uitgeleend.

Boek je verblijf in Maastricht