Verblijf deze zomer op het meest luxueuze vakantiepark
van Limburg

Verblijf deze zomer op het meest luxueuze vakantiepark
van Limburg

Op vakantie naar Maastricht in juli


  • 10 minuten fietsen van het centrum
  • Uitgebreide faciliteiten, waaronder horeca, een zwembad en animatie
  • Vele activiteiten voor jong en oud

Geniet van een heerlijke zomer in eigen land en ga in juli op vakantie naar Maastricht. Voor een zonnige zomervakantie hoef je niet de grens over. Ontdek het échte bourgondische leven onder de Limburgse zon en boek je verblijf op Dormio Resort Maastricht!

Ontdek het resort
In juli naar Maastricht

Zomervakantie naar Maastricht

In de maand juli is er in de stad Maastricht van alles te beleven! Slenter door de historische straatjes, ga winkelen in het gezellige centrum en strijk neer op één van de vele terrasjes voor een heerlijk stukje Limburgse vlaai of een uitgebreide lunch. Wil je deze historische stad vanaf het water ontdekken? Maak dan een rondvaart over de Maas. Tijdens deze rondvaart vaar je langs alle interessante bezienswaardigheden die Maastricht rijk is. Een geweldige activiteit voor een zomerse dag in juli!

Ben je benieuwd naar nog meer leuke activiteiten? Bekijk dan hier onze blog met 5 tips tijdens de zomervakantie.

Animatie voor alle leeftijden in juli op ons resort in Maastricht

In de maand juli worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd op Dormio Resort Maastricht door het enthousiaste Fun & Entertainment team. De allerjongste gasten kunnen deze zomer lekker spelen, dansen en knutselen met onze lieve mascotte Mio in de Mio Kids Club. Voor tieners, in de leeftijdscategorie 9 tot en met 14 jaar, staan er allerlei sportieve en uitdagende activiteiten op het Fun & Active programma. Daarnaast worden er ook regelmatig activiteiten voor volwassenen georganiseerd, zoals een bingoavond of livemuziek.

Meer over Fun & Entertainment

Bourgondisch genieten tijdens je zomervakantie in Maastricht

Lekker eten en drinken horen er zeker bij als je de bourgondische stad Maastricht bezoekt. Niet alleen in het centrum, maar ook op Dormio Resort Maastricht kun je in juli terecht voor een heerlijk uitgebreid diner waarbij bourgondisch genieten centraal staat. Elke dag staan er verse gerechten op het menu van ’t Proeflokaal Eten en na afloop kun je lekker borrelen op het terras van ’t Proeflokaal Drinken. Neem plaats op het sfeervolle buitenterras op het Wilhelmus. Hier kun je onder andere de échte Limburgse speciaal biertjes proeven! Heb je meer zin in verse frietjes en een snack? Kom dan langs bij Dousberg Snack.

Bekijk alle horeca op het resort

Ontdek tijdens je verblijf in juli de omgeving van Maastricht per fiets

Wil je op een snelle en gemakkelijke manier het centrum van Maastricht of het Limburgse heuvellandschap ontdekken? Dan is het huren van een fiets zeker een aanrader! Bij Fietsverhuur Dousberg op Dormio Resort Maastricht huur je een kwaliteitsfiets voor het hele gezin. Met de fiets sta je bovendien binnen 10 minuten op het gezellige Vrijthof midden in het centrum van Maastricht. Bij Fietsverhuur Dousberg liggen diverse routes voor je klaar zodat je alle mooie plekjes in de omgeving kunt bewonderen. De perfecte activiteit voor jong en oud tijdens je vakantie in juli!

Ontdek de omgeving
Verblijf op Dormio Resort Maastricht tijdens je vakantie in juli

Boek nu je vakantie in juli naar Maastricht

Wil je komende zomer genieten van een bourgondische vakantie in eigen land? Dan is Dormio Resort Maastricht de ideale vakantiebestemming! Dit meest luxueuze vakantiepark van Limburg beschikt over de ideale combinatie van de stad en een natuurrijke omgeving. Naast diverse horecagelegenheden, kinderanimatie en een fietsverhuur, vind je nog meer hoogwaardige faciliteiten op ons resort. Zo kun je bijvoorbeeld ook een duik nemen in het binnenzwembad of een bezoekje brengen aan het luxe spa-wellnesscentrum op ons resort. Geniet van een onvergetelijke zomervakantie en kom in juli vakantie vieren in Maastricht!