Beleef stoere en sportieve tieneractiviteiten
met Dormio Fun & Active!

Beleef stoere en sportieve tieneractiviteiten
met Dormio Fun & Active!

Fun & Active programma op Dormio Resort Maastricht


  • Speciaal voor kinderen van 9 tot en met 14 jaar
  • Toffe sportactiviteiten en uitdagende spellen
  • Tijdens schoolvakanties en op feestdagen
  • Perfect voor een vakantie met tieners

Bij Dormio Fun & Active hebben we één doel: je kinderen een topvakantie bezorgen! Speciaal voor kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 14 jaar organiseren we daarom op Dormio Resort Maastricht allerlei toffe activiteiten tijdens de schoolvakanties en op feestdagen. Als je kinderen zich vermaken bij Dormio Fun & Active dan hoef je nog maar één ding te doen: volop genieten van je vakantie!

Bekijk onze accommodaties
Speciaal voor tieners: Dormio Fun & Active

Speciaal voor tieners: Dormio Fun & Active

Voor jonge tieners hebben wij een actief en vooral heel gezellig activiteitenprogramma samengesteld! Op het programma staan uitdagende activiteiten zoals sporttoernooien, survival work-outs en spannende spelletjes zoals Levend Stratego, lasergamen of Weerwolven. Zo kunnen tieners zich ook lekker uitleven tijdens een heerlijke vakantie op Dormio Resort Maastricht!

Dé ontmoetingsplek op Dormio Resort Maastricht!

Dormio Fun & Active wordt ook wel dé ontmoetingsplek voor jonge tieners genoemd. Naast het beleven van allerlei toffe activiteiten is dit ook de plek om te chillen met leeftijdsgenoten op Dormio Resort Maastricht. Het is als tiener tijdens de vakantie tenslotte ook lekker om even weg te zijn van de jongere kinderen of volwassenen en nieuwe vrienden te maken. Zo wordt het een onvergetelijke vakantie!

Meer weten? Vraag bij de receptie naar het Dormio Fun & Active programma of kijk bij aankomst op het Dormio Compass. Bepaalde activiteiten, zoals lasergamen, kunnen tegen betaling zijn.

Boek hier je familievakantie

Entertainment voor alle leeftijden

Ook voor kinderen van 2 tot en met 9 jaar en volwassenen is er van alles te beleven op Dormio Resort Maastricht. In de Mio Kids Club organiseert Mio samen met het Fun & Entertainment team allerlei leuke activiteiten voor onze jongste gasten. Zo kunnen zij ook een geweldige vakantie beleven!

Tijdens feestdagen en in de zomervakantie organiseren we ook verschillende activiteiten voor volwassenen. Geniet op het Wilhelmus van heerlijke livemuziek, speel mee met een spannende quizavond of bezoek een thema-avond in ons restaurant. Alle ingrediënten voor een leuke vakantie voor jong en oud vind je op Dormio Resort Maastricht!

Boek je verblijf in Maastricht