Vier met het hele gezin
de meivakantie in Zuid-Limburg

Vier met het hele gezin
de meivakantie in Zuid-Limburg

Meivakantie met kinderen in Maastricht


  • Speciale Kidswoningen in het gezellige Kidskwartier
  • Uitgebreide faciliteiten op het resort
  • Leuke animatie voor kinderen

Wil je een geweldige meivakantie in Maastricht beleven met het hele gezin? In de meivakantie is er op Dormio Resort Maastricht van alles te beleven voor zowel jong als oud. Pak jullie koffers en geniet samen van de prachtige omgeving van Zuid-Limburg. Bekijk hieronder onze tips voor een onvergetelijke meivakantie met de hele familie!

Boek je verblijf met kinderen
Een onbezorgde meivakantie in Maastricht

Een onbezorgde meivakantie met kinderen in Maastricht

Op Dormio Resort Maastricht kun je van een onbezorgde meivakantie genieten in één van onze royale appartementen of luxe vakantiewoningen. Daarnaast beschikken alle woningen over een ruime keuken met luxe apparatuur zodat je met het hele gezin lekker kunt koken. Jullie zijn uiteraard ook van harte welkom voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner bij ’t Proeflokaal. Kortom, alle ingrediënten voor een onbezorgde meivakantie in Maastricht met het hele gezin!

Fun & Entertainment op ons resort in Maastricht tijdens de meivakantie

Ons Fun & Entertainment programma bestaat uit diverse sport-, spel- en dansactiviteiten voor kinderen. Onze lieve mascotte Mio is in de meivakantie op het resort te vinden om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken in de Mio Kids Club. Hier worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen van 2 tot en met 9 jaar. Daarnaast is er voor tieners (9 tot en met 14 jaar) een uitdagend Fun & Active programma. Als je kinderen zich vermaken met ons animatieteam, heb je tijd om even heerlijk te ontspannen in je vakantiewoning of een goed boek te lezen op het balkon of terras. Ideaal voor je meivakantie met kinderen in Maastricht!

Lees meer over de animatie

Luxe vakantiewoningen voor je meivakantie in Maastricht

De woningen op Dormio Resort Maastricht bieden alle ruimte voor gezinnen met (jonge) kinderen. Verblijf tijdens de meivakantie met de hele familie in een vrijstaande woning, geniet van diverse wellnessfaciliteiten in één van onze Wellnesswoningen of kies voor een Kidswoning in het gezellige Kidskwartier. Als de kinderen lekker aan het spelen zijn in de omheinde speeltuin achter de woning, kun je ze rustig even uit het oog verliezen. Perfect voor een leuke meivakantie in Maastricht met het hele gezin!

Bekijk alle accommodaties

Ontdek de omgeving van Maastricht in mei

Als je met je kinderen tijdens de meivakantie in Maastricht verblijft, mag je een ontdekkingstocht door het prachtige Limburgse heuvellandschap eigenlijk niet overslaan. Ons resort in Maastricht is de ideale uitvalbasis om met het hele gezin al wandelend of fietsend de omgeving te verkennen tijdens de meivakantie. Je reserveert eenvoudig een goede (elektrische) fiets bij Fietsverhuur Dousberg op ons resort. Bovendien sta je met de fiets binnen 10 minuten op het bruisende Vrijthof in Maastricht. Dé perfecte combinatie van het sfeervolle centrum met een natuurrijke omgeving!

Ontdek de omgeving
Geniet van een heerlijk ontbijt bij 't Proeflokaal Eten in de meivakantie

Heerlijk ontbijten tijdens de meivakantie in Maastricht

Bij Dormio Resort Maastricht kun je de dag goed beginnen met een heerlijk ontbijt voor het hele gezin! Bij ’t Proeflokaal Eten op het Wilhelmus kun je elke dag tijdens de meivakantie terecht voor een uitgebreid assortiment broodjes en heerlijke streekproducten. Daarnaast kun je ook verse broodjes halen bij de bakkerij.

Geniet van een lunch of diner bij 't Proeflokaal in Maastricht

Heb je geen zin om tijdens je meivakantie in Maastricht te koken? Bij ’t Proeflokaal Eten kun je niet alleen terecht voor een smakelijk ontbijtje, maar ook voor een heerlijke lunch of diner. Is het mooi weer? Neem dan plaats op ons sfeervolle terras aan het bruisende Wilhelmus. Als dat geen meivakantie is!

Meer over onze horeca
Met het hele gezin barbecueën tijdens je meivakantie

Gezellig samen barbecueën in de meivakantie op Dormio Resort Maastricht

Vind je het juist gezellig om met de hele familie te barbecueën? Ook dat kan op Dormio Resort Maastricht! In de meivakantie kun je heerlijke barbecuepakketten bestellen op ons resort. Daarnaast vind je in onze streekwinkel barbecues en houtskool, zodat je dit niet vanuit thuis hoeft mee te nemen. Ideaal voor een ontspannen verblijf tijdens de meivakantie!

Boek nu je vakantie in mei op Dormio Resort Maastricht

Boek nu je meivakantie met kinderen in Maastricht

Kun je niet wachten om samen met het hele gezin te genieten van een onvergetelijke meivakantie in Maastricht? Boek dan een comfortabel verblijf in één van onze luxe vakantiewoningen. Tijdens je verblijf in de meivakantie kunnen jullie gebruikmaken van de uitgebreide faciliteiten op het resort. Geniet bijvoorbeeld van heerlijke gerechten bij onze horecagelegenheden of neem een duik in het verwarmde binnenzwembad. Daarnaast zijn kinderen in de meivakantie van harte welkom om deel te nemen aan ons animatieprogramma. Perfect voor een onvergetelijke meivakantie met het hele gezin in Maastricht!