Geniet van een onvergetelijk verblijf in Zuid-Limburg
en ontdek de must-do’s

Geniet van een onvergetelijk verblijf in Zuid-Limburg
en ontdek de must-do’s

Top 5 activiteiten tijdens je zomervakantie in Maastricht


  • Zuid-Limburg heeft van alles te bieden voor jong en oud
  • Verblijf op slechts 10 minuten fietsen van het bruisende centrum
  • Uitgebreide faciliteiten op ons resort

Ben je dol op bourgondisch genieten en wil je het prachtige Limburgse heuvellandschap ontdekken? Dan is Dormio Resort Maastricht het ideale verblijf voor een heerlijke zomervakantie! Wij hebben de top 5 leukste activiteiten in Maastricht voor je op een rijtje gezet.

Ontdek het resort

Tip 1: Zoek verkoeling in het grotten- en gangenstelsel van Maastricht

Ben je op zoek naar verkoeling en avontuur tijdens je zomervakantie in Maastricht? Bezoek dan Maastricht Underground en bekijk de meest verborgen plekjes van de stad met een officiële gids. Bewonder het uitgestrekte tunnelsysteem, terwijl de geschiedenis tot leven komt met verhalen en anekdotes. In een wervelwind van verhalen nemen ze je mee terug naar een tijd van buitenlandse bezetting, belegering en mensen die zich moesten verschuilen onder de grond!

Meer over Maastricht Underground

Tip 2: Ontdek in de zomer het adembenemende Limburgse heuvellandschap ter voet

Doordat Dormio Resort Maastricht gelegen is in het prachtige Limburgse heuvellandschap, zijn er tal van mogelijkheden om heerlijke wandelingen te maken. Eén van de populairste natuurgebieden in Maastricht is de Sint-Pietersberg. Mede dankzij de bijzondere planten en dieren die hier te vinden zijn, zul je je ogen uitkijken tijdens deze leuke activiteit in de zomervakantie in Maastricht!

Ontdek meer over de omgeving

Tip 3: Geniet van de leukste evenementen in Maastricht tijdens je zomervakantie

In Maastricht worden er vele evenementen georganiseerd, ook in de zomer. In juli kun je genieten van André Rieu's zomeravondconcerten op het romantische Vrijthof. Niet alleen André Rieu zal optreden, ook kun je muzikaal genieten van het Johann Strauss orkest, andere solisten en diverse gastoptredens. Daarnaast staan er in augustus leuke evenementen gepland in Maastricht. Zo kun je genieten van de heerlijkste biertjes tijdens de Gulpener Bierfeesten, het Wijn Festijn en het Preuvenemint. Proost!

Bekijk de evenementen
Tip 4: Beleef de zomer in het Zuid-Limburgse GaiaZOO

Tip 4: Beleef de zomer in het Zuid-Limburgse GaiaZOO

Ga in de zomer op avontuur in de Zuid-Limburgse dierentuin GaiaZOO! Hier kun je niet alleen genieten van dieren, maar ook van de prachtige natuur. In GaiaZOO zijn er dieren van over de hele wereld te vinden. Ontmoet unieke diersoorten zoals rode panda’s, veelvraten, giraffen en gorilla’s.

Tip 5: Slenteren door het centrum van Maastricht tijdens je zomervakantie

In het centrum van Maastricht zijn er talloze terrasjes, winkeltjes en leuke wijken te vinden. Een leuke activiteit tijdens je zomervakantie in Maastricht. Wil je eindeloos tafelen in één van de lekkerste restaurants of geniet je liever van een koud drankje onder de zon op het terras? In Maastricht kan het allemaal!

Ontdek meer over Maastricht
Beleef een geweldige zomervakantie in Maastricht

Beleef een geweldige zomervakantie in Maastricht

Wil je genieten van een heerlijk verblijf in Maastricht en de leukste activiteiten beleven? Op slechts 10 minuten fietsen van het gezellige Vrijthof vind je Dormio Resort Maastricht. Op ons resort kun je genieten van uitgebreide faciliteiten, waaronder diverse horecagelegenheden, een fietsverhuur en het gloednieuwe SpaSereen Maastricht. Dé perfecte bestemming om te genieten van een onvergetelijke zomervakantie in Maastricht!

Ontdek nog meer leuke activiteiten

Ontdek nog meer leuke activiteiten