Laat je smaakpapillen verwennen bij hét openluchtrestaurant:
het Preuvenemint

Laat je smaakpapillen verwennen bij hét openluchtrestaurant:
het Preuvenemint

Het Preuvenemint in Maastricht


  • Vindt jaarlijks plaats op het Vrijthof in augustus
  • Het grootste openluchtrestaurant van Nederland
  • Proef de lekkerste hapjes en drankjes
  • Gezellige sfeer met live muziek

Bezoek het grootste openluchtrestaurant van Nederland: het Preuvenemint in Maastricht! Kom hier je smaakpapillen verwennen door het proeven van verschillende hapjes en drankjes. Dit bourgondische evenement trekt jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers en vindt elk jaar plaats in augustus. Kom je ook onder het genot van gezellige live muziek de beste lokale specialiteiten proeven? Combineer je bezoek dan direct met een ontspannen verblijf op Dormio Resort Maastricht!

Ontdek Dormio Resort Maastricht
Kom preuve op het Preuvenemint onder het genot van live muziek

Kom preuve op het Preuvenemint onder het genot van live muziek

Een lekker hapje hier, een tropisch drankje daar; meer dan 40 restaurants en cateraars bieden je op het Preuvenemint de mogelijkheid om talloze producten en gerechten te proeven en je smaakpapillen te verwennen! Het aanbod van diverse lekkernijen loopt zeer uiteen; van simpele gerechten zoals saté en stokbrood tot de meer exclusievere gerechten voor de échte fijnproevers. Daarnaast wordt er ook heerlijke wijn en bier geschonken onder het genot van gezellige live muziek.

Ontdek het culinaire aanbod van Maastricht en omstreken

Op het sfeervolle Preuvenemint kun je kennismaken met het culinaire aanbod van Maastricht en omstreken! Een onvergetelijk evenement voor mensen die van gezelligheid en lekker eten houden. Het populaire openluchtrestaurant is weer terug gegaan naar de basis, waar fijnproeven centraal staat.

Boek je verblijf in Maastricht
Beleef een nog mooier Preuvenemint

Beleef een nog mooier Preuvenemint

Zoals we gewend zijn van het Preuvenemint, worden er ieder jaar nieuwe horecagelegenheden geïntroduceerd op dit culinaire evenement. Ook dit jaar kunt u volop genieten van nieuwe uitbaters en verrassende hapjes. Het Preuvenemint zorgt niet alleen voor een hogere kwaliteit van het culinaire aanbod, maar ook voor een mooiere aankleding. De tenten en bars hebben een nieuwe uitstraling gekregen en meerdere zitplaatsen. Vanaf 21.30 uur is het Vrijthof dé feestlocatie voor drankjes en dansjes.

Overnacht in Maastricht tijdens het Preuvenemint

Het Preuvenemint is ideaal te combineren met een ontspannen verblijf op Dormio Resort Maastricht! Ons resort vind je op slechts 10 minuten fietsen van het Preuvenemint. Geen fiets meegenomen? Huur dan een fiets bij onze fietsverhuur of ga voordelig met een taxi van onze partner Taxi Royal. Maak je bezoek aan Maastricht onvergetelijk en maak kennis met de bourgondische levensstijl op het Preuvenemint én bij de diverse horecagelegenheden op ons resort!

Boek je verblijf in Maastricht