Bezoek hét wielrenevenement in Limburg:
de Amstel Gold Race

Bezoek hét wielrenevenement in Limburg:
de Amstel Gold Race

Amstel Gold Race in Limburg


  • Hét wielerspektakel van Nederland
  • Kom de professionals aanmoedigen
  • Of fiets zelf mee met afstanden van 60 tot en met 240 kilometer
  • Verblijf op slechts 10 minuten afstand

Ben je een enorme wielerfan en wil je graag één van de grootheden van de wielersport over de finish zien komen? Kom dan naar de Amstel Gold Race in Maastricht! Het evenement vindt jaarlijks plaats in april. Maastricht en omstreken staan dan volledig in het teken van de wielersport! Ben je zelf een fervent wielrenner? Rijd dan op zaterdag de toertocht van de Amstel Gold Race. Dan maak je op een actieve manier kennis met het prachtige Limburgse heuvellandschap!

Ontdek de omgeving

Zaterdag: populaire toertocht tijdens de Amstel Gold Race voor de wielertoerist

Naast de wielerwedstrijd voor professionals, vindt er tijdens de Amstel Gold Race op zaterdag ook een toertocht voor de wielertoerist plaats met voor iedereen een passende afstand! De afstanden waarvoor je je kunt inschrijven zijn: 60, 100, 125, 150, 200 en 240 kilometer. Elk jaar zijn er meer aanmeldingen dan beschikbare plaatsen voor deze populaire toertocht. Na de inschrijfperiode vindt er een loting plaats. Word jij ingeloot? Dan ben je één van de gelukkigen die mag deelnemen aan deze uitdagende toertocht tijdens de Amstel Gold Race!

Boek je verblijf in Maastricht
Zondag: wedstrijd voor de wielerprofs tijdens de Amstel Gold Race

Zondag: wedstrijd voor de wielerprofs tijdens de Amstel Gold Race

Op zondag zijn de échte professionals, zowel dames als heren, aan de beurt in de enige wielerklassieker die Nederland rijk is: de Amstel Gold Race! Tijdens deze tocht rijden de wielrenners over bijzondere hellingen, zoals de Camerig, de Eyserbosweg, de Keutenberg en de legendarische Cauberg. Een prachtig plaatje om te aanschouwen én de profs aan te moedigen in deze spannende Amstel Gold Race.

Overnacht in Maastricht tijdens de Amstel Gold Race

De Amstel Gold Race is perfect te combineren met een verblijf op Dormio Resort Maastricht! Ons resort vind je op slechts 10 minuten rijden van het wielerspektakel. Verblijf in één van de luxe vakantiewoningen of -appartementen voor 2 tot 20 personen en maak je bezoek aan de Amstel Gold Race onvergetelijk! Verblijf jij liever in een comfortabel appartement voor 2 personen met prachtig uitzicht? Of wil je graag overnachten in een luxe Wellnesswoning zodat je na een uitdagende toertocht volledig tot rust kunt komen? Wij verwelkomen je graag!

Boek je verblijf in Maastricht