Beleef het schitterende winterwonderland:
Magisch Maastricht

Beleef het schitterende winterwonderland:
Magisch Maastricht

Magisch Maastricht: dé kerstmarkt van Nederland


  • Vindt jaarlijks plaats in december
  • De grootste én gezelligste kerstmarkt van Nederland
  • Een magisch winterparadijs
  • Onvergetelijk voor het hele gezin

Elk jaar in december wordt Maastricht de hele maand lang omgetoverd tot een echt winterwonderland: Magisch Maastricht! Ieder jaar is het Vrijthof één van de vele gezellige trefpunten vol winterpret en kerstsfeer waarbij een grote schaatsbaan, een grand carrousel en een reuzenrad het kloppende hart vormen van Magisch Maastricht.

Boek je verblijf in Maastricht

Beleef een stralende winter dankzij Magisch Maastricht

De binnenstad van Maastricht wordt elk jaar in de winter omgetoverd tot een magisch winterparadijs tijdens Magisch Maastricht. In de hele maand december kun je Maastricht op een sprookjesachtige manier ontdekken via drie fonkelende wandelroutes. Loop langs de duizend-en-één prachtige lichtjes en ontdek de stad op een sprookjesachtige manier. Bezoek ook de schitterende kerstmarkt en geniet van de mooie kerstverlichting, heerlijke lekkernijen en de Limburgse gastvrijheid! Je kunt hier ook uitstekend kerstshoppen.

Ontdek Maastricht
Lekker shoppen in magische sferen tijdens Magisch Maastricht

Lekker shoppen in magische sferen tijdens Magisch Maastricht

Meer magische sferen zijn te vinden in prachtig gedecoreerde etalages die uitnodigen tot eindeloos shoppen! De winkels zijn 7 dagen per week geopend dus je kunt hier iedere dag terecht. Bezoekers van Magisch Maastricht kunnen volop genieten van de unieke sfeer die Maastricht ademt tijdens deze schitterende winterperiode!

Overnacht in Maastricht tijdens Magisch Maastricht

In Maastricht is altijd wel wat te beleven! Zeker in de maand december kun je hier volop genieten van al het moois dat Maastricht te bieden heeft. Overnacht in één van de luxe vakantiewoningen op Dormio Resort Maastricht. Vanaf het meest luxueuze vakantiepark van Limburg sta je in slechts 10 minuten fietsen op het bruisende Vrijthof in Maastricht. Dé perfecte bestemming als je wilt overnachten in Maastricht tijdens het prachtige evenement Magisch Maastricht!

Boek je verblijf in Maastricht