Bezoek TEFAF in Maastricht:
dé kunst- en antiekbeurs van Europa

Bezoek TEFAF in Maastricht:
dé kunst- en antiekbeurs van Europa

TEFAF in Maastricht


  • Jaarlijks in maart in het MECC
  • Dé kunst- en antiekbeurs van Europa
  • Bewonder traditionele en hedendaagse kunst
  • Op slechts 10 minuten van ons resort

Jaarlijks wordt voor de échte kunstkenners de meest invloedrijke kunst- en antiekbeurs van Europa georganiseerd: The European Fine Art Fair (TEFAF). Bewonder op TEFAF in Maastricht de beste kunstwerken van meer dan 275 dealers uit ongeveer 20 verschillende landen. De kunstbeurs vindt plaats in het Maastrichts Expositie & Congres Centrum (MECC Maastricht). Wil je de komende editie van TEFAF bijwonen? Combineer je bezoek aan Maastricht dan met een heerlijk verblijf op het meest luxueuze vakantiepark van Limburg: Dormio Resort Maastricht!

Ontdek Dormio Resort Maastricht
TEFAF in Maastricht: ’s werelds bekendste kunst- en antiekbeurs

TEFAF in Maastricht: ’s werelds bekendste kunst- en antiekbeurs

TEFAF staat ook wel bekend als hét museum waar alles te koop is. Naast de traditionele kunst van oude meesters, antieke en klassieke oudheden, die ongeveer de helft van de beurs beslaan, is er op TEFAF ook een aanbod van moderne en hedendaagse kunst, fotografie en sieraden. Alles is van hoogstaande kwaliteit, doordat de voorwerpen vooraf worden gekeurd door internationale experts. Ook de aankleding is zorgvuldig uitgezocht en creëert een hele beleving op zich. De kunst- en antiekbeurs is daardoor zeer populair en wordt jaarlijks bezocht door vele kunstliefhebbers uit meer dan 50 verschillende landen!

Overnacht in Maastricht tijdens TEFAF

TEFAF is ideaal te combineren met een ontspannen verblijf op Dormio Resort Maastricht! Je vindt het meest luxueuze resort van Limburg op slechts 10 minuten rijden van de beurs. Onze samenwerkingspartner Taxi Royal brengt je graag voordelig van en naar TEFAF. Of je nu als standhouder of bezoeker aanwezig bent bij TEFAF, je bent van harte welkom om te verblijven op ons resort. Maak je bezoek compleet en boek een ontspannen verblijf op Dormio Resort Maastricht!

Boek je verblijf in Maastricht
TEFAF