Beleef een geweldige Koningsdag
in het bourgondische Zuid-Limburg

Beleef een geweldige Koningsdag
in het bourgondische Zuid-Limburg

Vier Koningsdag in Maastricht


  • Verblijf op slechts 10 minuten fietsen van het Vrijthof
  • Bourgondisch genieten op het resort en in het bruisende centrum
  • Maak gebruik van de vele faciliteiten

Koningsdag in Maastricht vieren is een echte aanrader! Je kunt hier volop genieten van het bruisende stadscentrum en de Limburgse gastvrijheid. Deze historische stad met haar vele monumenten is daarnaast een prachtig plaatje om te zien. Maastricht is dé ideale bestemming om een gezellige Koningsdag te beleven. Kom je ook Koningsdag vieren in het centrum van Maastricht? Overnacht dan op het meest luxe vakantiepark van Limburg met uitgebreide faciliteiten: Dormio Resort Maastricht!

Ontdek het resort
Bezoek Maastricht tijdens Koningsdag en geniet van alle gezelligheid

Bezoek Maastricht tijdens Koningsdag

Maastricht staat bekend als één van de gezelligste steden van Nederland. Jaarlijks wordt het bruisende centrum omgetoverd tot een perfecte locatie voor een sfeervolle Koningsdag. Deze nationale feestdag wordt in Maastricht altijd uitbundig gevierd. Naast de jaarlijkse vrijmarkt in het park kun je genieten van verschillende feestjes optredens op diverse podia en nog veel meer!

Wist je dat...
in 2022 de koninklijke familie Koningsdag in het gezellige Maastricht heeft gevierd?

Ontdek de prachtige omgeving op Koningsdag

Ook als je geen liefhebber bent van de activiteiten rondom Koningsdag is er genoeg te beleven! Het hele jaar door kun je genieten van alles dat Maastricht te bieden heeft. De gezellige Zuid-Limburgse stad heeft een prachtig en historisch centrum dat is omgeven door het mooie heuvellandschap. Ontdek in Maastricht haar rijke geschiedenis, kunst en cultuur met mooie monumenten. Ook kun je hier zorgeloos winkelen en het gezellige Vrijthof bezoeken.

Ontdek Maastricht

Tip: ontspan in Maastricht

Heb je volop genoten van een geweldige Koningsdag in Maastricht en heb je de volgende dag even nodig om weer helemaal op te laden? Breng dan een bezoekje aan het luxe spa-wellnesscentrum op ons resort waar je heerlijk kunt ontspannen in de sauna’s, baden en van een fijne massage of beautybehandeling.

Ontdek het spa-wellnesscentrum
Tip: ontspan in Maastricht

Koninklijk overnachten tijdens Koningsdag in Maastricht

Om geheel in het koninklijke thema te blijven, kun je ook een prinsheerlijke overnachting boeken bij ons hotel in Maastricht: Dormio Hotel De Prins van Oranje. Tijdens je verblijf in het hotel kun je tevens gebruikmaken van alle faciliteiten op het resort. Alles wat je nodig hebt voor een prinsheerlijk verblijf tijdens Koningsdag!

Ontdek het hotel
Boek een luxe verblijf op ons resort in Maastricht tijdens Koningsdag

Boek een luxe verblijf in Maastricht tijdens Koningsdag

Reis je speciaal naar Maastricht om Koningsdag te vieren? Boek dan een luxe verblijf op Dormio Resort Maastricht. In slechts 10 minuten fietsen vanaf ons resort sta je op het beroemde Vrijthof. Je kunt goede e-bikes, stadsfietsen en kinderfietsen huren bij de fietsverhuur op ons resort. Verder kun je op Dormio Resort Maastricht bourgondisch genieten bij diverse horecagelegenheden en gebruikmaken van de goede faciliteiten. Mogen wij je verwelkomen tijdens Koningsdag? Welkom in Maastricht!