Geniet van de magische kerstsferen
in het gezellige Maastricht

Geniet van de magische kerstsferen
in het gezellige Maastricht

Kerstvakantie in Zuid-Limburg


  • De leukste kerstmarkten van Nederland vind je in Zuid-Limburg
  • Verblijf op ons luxe resort op slechts 10 minuten fietsen van het Vrijthof

Vier je kerstvakantie in Zuid-Limburg; een echte aanrader! Maastricht staat in december volledig in het teken van kerst tijdens het feestelijke evenement Magisch Maastricht. Een mooie gelegenheid om wat tijd met je partner of gezin door te brengen. Maak je kerstvakantie helemaal compleet en geniet van een gezellig verblijf op Dormio Resort Maastricht!

Ontdek het resort

Geniet tijdens je decemberverblijf in Zuid-Limburg van hét kerstevenement Magisch Maastricht

Kijk jij ook altijd uit naar een gezellige kerst? Bezoek dan het bijzondere evenement: Magisch Maastricht! In het centrum van Maastricht kun je samen met je familie en vrienden rondlopen over de kerstmarkt om de meest sfeervolle kerstversiering in huis te halen. Ook kinderen zullen zich niet vervelen in het reuzenrad, de carrousel of op de schaatsbaan tijdens jullie kerstvakantie in Zuid-Limburg.

Meer over Magisch Maastricht

Kerstsfeer tijdens je vakantie in Zuid-Limburg

Elk jaar worden verschillende mooie plekken in heel Maastricht omgetoverd tot een gezellige kerstmarkt. In december kun je Maastricht ontdekken via diverse fonkelende wandelroutes. Loop tijdens je kerstvakantie langs de duizend-en-één prachtige lichtjes en ontdek de stad op een sprookjesachtige manier. Een echte aanrader tijdens je verblijf in de kerstvakantie in Zuid-Limburg! Wil je een dagje naar een andere stad? Bezoek dan één van de vele andere kerstmarkten in Zuid-Limburg.

Ontdek meer over Maastricht
Doe je kerstinkopen in Maastricht tijdens je kerstvakantie in Zuid-Limburg

Shoppen in Maastricht in de kerstvakantie

Maastricht is de perfecte locatie om je kerstinkopen te doen. Ben je op zoek naar een feestelijke outfit voor het kerstdiner of zoek je leuke cadeaus voor onder de boom? In het centrum van Maastricht vind je heel veel leuke winkelstraatjes. Ook een bezoekje waard is de buurt ‘Wijck’, die direct naast de Sint Servaasbrug ligt. Hier vind je veel sfeervolle winkeltjes. Het is geen echte kerstmarkt, maar je kunt er wel genieten van mooie sfeerverlichting en prachtig versierde etalages. Het centrum van Maastricht is de place to be om tijdens je kerstvakantie in Zuid-Limburg de kerstinkopen te doen!

Verblijf tijdens de kerstvakantie op Dormio Resort Maastricht en geniet van Zuid-Limburg

Een kerstvakantie voor het hele gezin in Zuid-Limburg

Op Dormio Resort Maastricht zullen je kinderen zich volop vermaken tijdens de kerstvakantie. In de Mio Kids Club worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Terwijl je kinderen spelen en nieuwe vriendjes maken, kun je onbezorgd van een lekker hapje en een drankje genieten. Bij fietsverhuur Dousberg kun je een (elektrische) fiets huren om de prachtige winterse omgeving van Zuid-Limburg te ontdekken. Het resort beschikt daarnaast over verschillende horecagelegenheden, een verwarmd binnenzwembad en een luxe spa-wellnesscentrum. De uitgebreide faciliteiten op ons resort maken je kerstvakantie in Zuid-Limburg nog aangenamer!