Vier je vakantie tijdens het voorjaar
in het prachtige en bourgondische Zuid-Limburg

Vier je vakantie tijdens het voorjaar
in het prachtige en bourgondische Zuid-Limburg

Voorjaarsvakantie in Maastricht


  • Dicht bij het bruisende stadscentrum in een natuurrijke omgeving
  • Speciale Kidswoningen in het gezellige Kidskwartier
  • Vele faciliteiten, zoals kinderanimatie en een zwembad

Ben je van plan om samen met je gezin te genieten van een geweldige voorjaarsvakantie in Maastricht? Vier het voorjaar en ga er eind februari of begin maart samen even lekker tussenuit! De Limburgse hoofdstad is het hele jaar door een populaire vakantiebestemming en ook in de voorjaarsvakantie is er genoeg te beleven. Maastricht leent zich uitstekend voor een vakantie in eigen land. Bekijk hieronder onze tips voor een onvergetelijke voorjaarsvakantie in Maastricht.

Boek je verblijf
Bezoek het centrum van Maastricht in de voorjaarsvakantie

Bezoek het centrum van Maastricht tijdens je vakantie in het voorjaar

Maastricht biedt tijdens de voorjaarsvakantie volop mogelijkheden voor een fijn verblijf: een sfeervol centrum, talloze mogelijkheden om te winkelen, oude en nieuwe cultuur en een groene omgeving. Ontdek deze prachtige stad tijdens je verblijf op Dormio Resort Maastricht. Zo kun je eind februari of begin maart volop genieten van het bruisende stadscentrum, het Zuid-Limburgse heuvellandschap, het naastgelegen International Golf Maastricht of sfeervol vertoeven in je vakantiewoning met het hele gezin!

Speciale Kidswoningen voor je voorjaarsvakantie in Maastricht met het hele gezin

Op Dormio Resort Maastricht vind je speciale Kidswoningen voor een onvergetelijke voorjaarsvakantie in Maastricht met de hele familie. Deze woningen voor 6 tot en met 12 personen zijn ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. De Kidswoningen beschikken over speciale kinderkamers en een wasmachine. Verder vind je in de woning speelgoed, een step, een bolderkar en een spelcomputer. Uiteraard is er ook aan de veiligheid gedacht met onder andere kindersloten op de kastjes, kindvriendelijke stopcontacten en traphekjes. Bovendien zijn de achtertuinen afgesloten met een lage hek en een toegangshek.

Bekijk de Kidswoningen

Tip: bezoek Maastricht Underground tijdens je voorjaarsvakantie

Ontdek het grotten- en gangenstelsel in Maastricht dat met mensenhanden is uitgegraven. Tijdens de oorlog hield de bevolking zich hier schuil. Nu kun je hier onder begeleiding van een gids de grotten te voet, op de fiets of met een step verkennen. Durf jij dit avontuur aan te gaan tijdens je voorjaarsvakantie in Maastricht?

Meer tips
Maastricht Underground

Voorjaarsvakantie in de Mio Kids Club op Dormio Resort Maastricht

Mio is ons vriendelijke, grote huisdier dat op Dormio Resort Maastricht woont. Hij heeft er zijn eigen Mio Kids Club, waar het altijd heel gezellig is. Mio ontmoet graag nieuwe vrienden en vriendinnen die met hem willen spelen, dansen en knutselen. Verder is hij dol op lekker gek doen en speurtochten. Uiteraard is Mio ook tijdens de voorjaarsvakantie aanwezig op ons resort in Maastricht!

Lees meer over de kinderanimatie

Ontdek de omgeving van Maastricht tijdens de voorjaarsvakantie

Wil je snel en gemakkelijk naar het centrum van Maastricht? Of verken je liever op een actieve manier het Limburgse heuvellandschap? Dan is de fiets het ideale vervoersmiddel. Bij Fietsverhuur Dousberg op ons resort huur je gemakkelijk en voordelig een (elektrische) fiets voor ieder gezinslid. In de stad Maastricht is natuurlijk veel te beleven, zoals een bezoekje aan het Bonnenfantenmuseum, maar de omgeving van Maastricht heeft ook heel wat moois voor je in petto. Bezoek tijdens de voorjaarsvakantie bijvoorbeeld het pittoreske Valkenburg, het indrukwekkende Kasteel Hoensbroek of het Drielandenpunt. Naast een uitkijktoren bevindt zich hier ook een levensgroot doolhof. Vinden jullie samen de weg naar buiten?

Meer over de omgeving
Verblijf op Dormio Resort Maastricht tijdens de voorjaarsvakantie

Boek nu je voorjaarsvakantie in Maastricht

Wil je samen met het gezin genieten van een heerlijke voorjaarsvakantie in Maastricht? Boek dan nu je verblijf op Dormio Resort Maastricht. Tijdens je verblijf kunnen jullie gebruikmaken van uitgebreide faciliteiten, waaronder diverse horecagelegenheden, een verwarmd binnenzwembad en het luxe spa-wellnesscentrum. Alle ingrediënten die je nodig hebt voor een geweldige familievakantie in het voorjaar!