Geniet van een lang weekend
tijdens Hemelvaart in Zuid-Limburg

Geniet van een lang weekend
tijdens Hemelvaart in Zuid-Limburg

Lang hemelvaartweekend in Maastricht


  • Dicht bij het bruisende stadscentrum in een natuurrijke omgeving
  • Vele faciliteiten voor jong en oud
  • Breed aanbod aan accommodaties

Een lang hemelvaartweekend in Maastricht is een geweldig uitje met de hele familie! Vier vakantie in eigen land, maar toch met het gevoel alsof je even lekker in het buitenland bent. Ontdek het prachtige Limburgse heuvellandschap en de bourgondische gastvrijheid. Tijdens je verblijf op Dormio Resort Maastricht kun je genieten van een geweldig hemelvaartweekend in Maastricht!

Ontdek het resort

Dauwtrappen met Hemelvaart in Maastricht

De jaarlijkse traditie om op Hemelvaartsdag te dauwtrappen, ofwel vroeg in de ochtend een fietstocht te maken, kan uiteraard ook in Maastricht! De prachtige omgeving is zeker een verkenningstocht op de fiets waard. Op Dormio Resort Maastricht reserveer je eenvoudig een (elektrische) fiets bij Fietsverhuur Dousberg. Met de fiets sta je binnen 10 minuten op het Vrijthof, midden in het centrum van Maastricht. Daarnaast vind je vele dorpen en steden rondom Maastricht die ook zeker een bezoekje waard zijn. Bij de fietsverhuur en receptie geven we je graag tips voor mooie fietsroutes in de omgeving.

Ontdek de omgeving

Boek een Kidswoning in Maastricht tijdens Hemelvaart

Uniek op Dormio Resort Maastricht zijn de Kidswoningen in het Kidskwartier. Deze woningen zijn volledig ingericht op gezinnen met (jonge) kinderen. Er zijn 1 of 2 kamers ingericht als kinderkamer met een stapelbed. Daarnaast heeft elke Kidswoning een wasmachine en speelgoed zoals een step, een bolderkar en een spelcomputer. Ook aan de veiligheid van je kinderen is gedacht met kindersloten op de kastjes, kindvriendelijke stopcontacten en traphekjes.

Als de kinderen buiten aan het spelen zijn, kun je ze rustig even uit het oog verliezen. De achtertuinen van de Kidswoningen worden namelijk afgesloten door een lage heg met een toegangshek. Zo weet je dat je kinderen altijd ergens in de buurt zijn en kun je ook even lekker ontspannen. Perfect voor een familieverblijf tijdens Hemelvaart!

Bekijk de Kidswoningen

Geniet van animatie tijdens het hemelvaartweekend in Maastricht

Tijdens het hemelvaartweekend is er een uitgebreid Fun & Entertainment programma. Er worden dagelijks leuke sport-, spel- & dansactiviteiten georganiseerd voor je kinderen. Als je kinderen zich vermaken, kun je als ouder ook onbezorgd genieten van je verblijf op Dormio Resort Maastricht. Voor het actuele Fun & Entertainment programma kun je terecht bij de receptie of in het Dormio Compass.

Lees meer over de kinderanimatie

Bereid je eigen ontbijt of haal een vers broodje op Dormio Resort Maastricht

In al onze accommodaties heb je de beschikking over een luxe keuken zodat je eenvoudig zelf je ontbijt, lunch of diner kunt bereiden. Wil je liever een vers broodje of heb je zin in een heerlijke Limburgse vlaai? Bij de bakkerij op het Wilhelmus kun je elke dag terecht voor een uitgebreid assortiment broodjes en heerlijke streekproducten.

Boek nu je verblijf
Boek een lang hemelvaartweekend op ons resort in Maastricht

Boek een lang hemelvaartweekend op Dormio Resort Maastricht

Wil je kennismaken met de Limburgse gastvrijheid en haar bourgondische levensstijl? Je bent van harte welkom bij de diverse horecagelegenheden op ons resort! Daarnaast kun je gebruikmaken van nog veel meer hoogwaardige faciliteiten. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het binnenzwembad, golf op de naastgelegen golfbaan of kom volledig tot rust in het luxe spa-wellnesscentrum. Dormio Resort Maastricht is de ideale bestemming voor een lang hemelvaartweekend in Zuid-Limburg!