Geniet van een lang verblijf
in Zuid-Limburg

Geniet van een lang verblijf
in Zuid-Limburg

Lang verblijf in Maastricht


  • Uitgebreide faciliteiten
  • Diverse horecagelegenheden
  • Fun & Entertainment voor jong en oud
  • Luxe spa-wellnesscentrum

Ben je op zoek naar accommodatie voor een lang verblijf in Maastricht? Kom genieten van de Limburgse gastvrijheid, het heerlijke bourgondische leven en de prachtige natuur. Bovendien kun je op Dormio Resort Maastricht gebruikmaken van uitgebreide faciliteiten. Perfect voor een lang verblijf in Zuid-Limburg!

Ontdek het resort

De ideale bestemming voor een lang verblijf in Maastricht

Dormio Resort Maastricht is het meest luxueuze vakantiepark van Limburg, gelegen boven op de Dousberg en net buiten het centrum van Maastricht. Dé ideale combinatie van een natuurrijke omgeving met het bruisende stadscentrum. Op het resort vind je diverse luxe appartementen en vakantiewoningen voor 2 tot 20 personen. Waar je ook naar op zoek bent, op Dormio Resort Maastricht is er voor elk wat wils!

Informeer naar de mogelijkheden voor een lang verblijf in Maastricht

Graag kijken we samen met jou naar je wensen voor een lang verblijf in Maastricht. Voor meer informatie of een kostenindicatie op maat, kun je contact met ons opnemen. Wij verzoeken je bij je aanvraag de gewenste verblijfsdata, het aantal personen en eventueel het gewenste accommodatietype te vermelden.

Neem contact met ons op

Voorwaarden voor een lang verblijf in Maastricht

Voor een verblijf van 22 nachten of langer op Dormio Resort Maastricht gelden speciale voorwaarden. Je hebt hierbij de keuze uit 2 prijstypen: standaard of flexibel.

Standaardprijs
- Beste prijs;
- Je kunt je boeking niet annuleren en / of wijzigen;
- De volledige betaling dient te worden voldaan bij het maken van de reservering.

Flexibele prijs
- Kosteloos annuleren en / of wijzigen tot 30 dagen voor aankomst;
- Eén maand huurkosten dient 30 dagen voorafgaand aan het verblijf voldaan te worden.

Voor beide prijstypen geldt eveneens:
- De servicekosten betreffen een (eind)schoonmaak, bedlinnen en een handdoekenpakket bestaande uit 2 handdoeken per persoon;
- Bij een lang verblijf is deze service éénmaal per 2 weken verplicht;
- De servicekosten zijn afhankelijk van het type accommodatie.

Boek een lang verblijf op een luxe vakantiepark in Maastricht

De vele faciliteiten op Dormio Resort Maastricht maken je verblijf extra comfortabel! Geniet bijvoorbeeld van de diverse horecagelegenheden, huur een fiets bij onze fietsverhuur, neem een duik in het verwarmde binnenzwembad of bezoek het luxe spa-wellnesscentrum. Wil je een lang verblijf boeken voor het hele gezin? Dan zijn kinderen in de weekenden, tijdens schoolvakanties en op feestdagen van harte welkom in de Mio Kids Club. Dormio Resort Maastricht is de ideale bestemming voor een lang verblijf in Maastricht!