Wanneer wilt u op vakantie?

Dormio Resort Maastricht voor vakantie in december

Bent u van plan in december er even heerlijk tussenuit te gaan met het gezin bijvoorbeeld? De Limburgse hoofdstad Maastricht is het hele jaar door een populaire vakantiebestemming voor velen. In de maand december valt er genoeg te beleven in en rond Maastricht. De stad Maastricht leent zich uitstekend voor een vakantie in eigen land! Met een verblijf bij Dormio Resort Maastricht bent u in 10 minuten in het centrum van de stad.

Winter in Maastricht - Dormio Resort Maastricht

Een warm bezoek aan Maastricht in december

Maastricht de perfecte plek voor een vakantie in de maand december. In het stadscentrum vindt u maar liefst duizend-en-één prachtige lichtjes en (kerst)versieringen om de warmte van de stad te waarborgen en een ultiem wintergevoel te geven. U kunt er heerlijk winkelen en zowel oude als nieuwe cultuur bekijken. Een vakantie in december in Maastricht is pas echt compleet als u een verblijf boekt in het meest luxe vakantieresort van Nederland: Dormio Resort Maastricht.

 

Boek hier uw verblijf >>>

Een leuke vakantie in december voor het hele gezin

Op Dormio Resort Maastricht hoeven uw kinderen zich tijdens in december niet te vervelen. Er worden namelijk allerlei leuke activiteiten georganiseerd in de Mio Kids Club en de kerstman mag daar natuurlijk niet ontbreken! Ontmoet de kerstman persoonlijk op 24 december op ons resort. Daarnaast zal er in de kerstvakantie ook een uitgebreid Fun & Entertainment programma zijn voor uw kids. Terwijl uw kinderen spelen en nieuwe vriendjes maken kunt u onbezorgd van uw vakantie genieten.

Mio en de kerstman
Magisch Maastricht

Bezoek de gezelligste kerstmarkten in december

In december zullen er door heel Maastricht (in aangepaste vorm) kerstmarkten worden opgezet. Hierdoor wordt de stad omgetoverd worden tot één grote kerstmarkt! Dé perfecte plek om uw kerstspullen te kopen. Bezoek Magisch Maastricht en ga in het reuzenrad of de carrousel of schaats een rondje op de schaatsbaan! Wilt u meer kerstmarkten bezoeken? Er zijn nog veel meer gezellige kerstmarkten in de regio dus u zult zeker slagen voor het leukste kerstcadeau!

Wat is er te doen in Maastricht in december?

Maastricht biedt in december diverse leuke en ontspannen activiteiten om de stad te ontdekken tijdens uw vakantie.

Denk bijvoorbeeld aan een rondvaart op de Maas: een perfecte manier om de stad vanaf het water te bewonderen en een goede indruk te krijgen van Maastricht in december. Klik hier voor meer info.

Bent u niet bang uitgevallen en houdt u wel van een uitdaging diep onder de grond? Dan is Maastricht Underground iets voor u! De grotten, het fort en de kazematten zijn donker en mysterieus. Ze vormen letterlijk het fundament van Maastricht. Klik hier voor meer info.

Als u in december naar Maastricht komt mag een heuse stadswandeling niet ontbreken. Ontdek zo het sfeervolle Maastricht!

Als laatste mag natuurlijk een bezoek aan het Vrijthof niet ontbreken als u in december op vakantie gaat naar Maastricht. Rondom het Vrijthof zijn verschillende historische gebouwen te vinden.

 

Boek hier uw vakantie >>>
Gildehuis in de winter

Boek uw vakantie in december in Dormio Resort Maastricht

Boek uw vakantie in december in één van de luxe vakantiewoningen en -appartementen in Dormio Resort Maastricht: het mooiste en meest luxe resort van Zuid-Nederland op slechts 10 minuten rijden van het Vrijthof. Verblijf bijvoorbeeld in één van de luxe mastervilla’s met zeer comfortabele woonkamer met ruime zithoek met open haard of in één van onze Kidswoningen in het Kidskwartier. Geniet van een welverdiende vakantie met uw gezin en boek nu uw vakantie in december in Dormio Resort Maastricht.

 

Boek hier uw verblijf >>>

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]