Wanneer wilt u op vakantie?

Natuurvakantie in Duitsland

Kom tijdens een natuurvakantie in Duitsland volledig tot rust. Als u graag midden in de natuur verblijft tijdens uw vakantie hoeft u niet ver te reizen. Vlak over de grens met Nederland vindt u Nationaal Park Eifel waar u midden in de natuur kunt verblijven op Dormio Resort Eifeler Tor.

De natuur in de Eifel

Nationaal Park Eifel is een beschermd natuurgebied in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. Het bosgebied bestaat voor een groot gedeelte uit beukenwoud dat wordt beschermd. Ook vindt u in de natuur van de Eifel veel dieren. Denk hierbij aan de wilde kat, herten, vogels en hagedissen. Neem uw fotocamera mee als u op pad gaat en wellicht kunt u één van de dieren vastleggen op de gevoelige plaat.

Natuurvakantie in Duitsland
Vakantiepark in de Eifel

Geniet in Duitsland van de natuur

U kunt uw verkenning van het park het beste beginnen bij een Nationaal Park Poort zoals de Poort in Heimbach. Hier vindt u informatie over het park en tips voor bezienswaardigheden en activiteiten. Breng tijdens uw natuurvakantie in Duitsland een bezoek aan één van de pittoreske dorpjes in de Eifel. Deze authentieke dorpjes bevinden zich midden in de natuur en u vindt hier prachtige vakwerkhuizen.

 

Boek nu uw verblijf!

Een vakantiehuisje midden in de natuur

Als u kiest voor een vakantiehuisje midden in de natuur van Duitsland dan kunt u zich opmaken voor een mooie rustige vakantie. Maar ook als u meer van de sportieve activiteiten bent, kunt u zich goed vermaken in de natuur van Duitsland. Zo kunt u wandel- en fietstochten maken, varen op één van de rivieren en meren of paardrijden.

Dormio Resort Eifeler Tor een vakantiehuisje midden in de natuur
Vakantiepark Eifel - Dormio Resort Eifeler Tor

Boek uw verblijf bij Dormio Resort Eifeler Tor!

Een natuurvakantie in Duitsland boekt u bij Dormio Resort Eifeler Tor. Kies een mooi vakantiehuis met prachtig uitzicht of ga voor een appartement aan de gezellige promenade. Bij Dormio Resort Eifeler Tor zit u midden in de natuur.

Ook als u op het resort verblijft valt er genoeg te beleven. Zo kunt u een duik nemen in het prachtige buitenzwembad, de kinderen laten spelen in speeltuin en genieten van een heerlijke lunch of diner in één van de restaurants.

Boek hier uw natuurvakantie in Duitsland bij Dormio Resort Eifeler Tor.

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]