Top 5 activiteiten tijdens uw zomervakantie in Maastricht

24-06-2022

Houdt u van bourgondisch genieten en wilt u het prachtige Limburgse heuvellandschap ontdekken? Dan is Dormio Resort Maastricht het ideale verblijf voor een heerlijke zomervakantie! Wij hebben de top 5 leukste activiteiten in Maastricht voor u op een rijtje gezet.

Tip 1: Zoek verkoeling in het grotten- en gangenstelsel van Maastricht
Op zoek naar verkoeling en avontuur? Bezoek dan Maastricht Underground! Bekijk de meest verborgen plekjes van de stad met een officiële gids. Bewonder het uitgestrekte tunnelsysteem, terwijl de geschiedenis tot leven komt met verhalen en anekdotes. In een wervelwind van verhalen nemen ze u mee terug naar een tijd van buitenlandse bezetting, belegering en mensen die zich moesten verschuilen onder de grond!

Tip 2: Ontdek het adembenemende Limburgse heuvellandschap ter voet
Doordat Dormio Resort Maastricht gelegen is in het prachtige Limburgse heuvellandschap zijn er tal van mogelijkheden om heerlijke wandelingen te maken. Eén van de populairste natuurgebieden in Maastricht is toch wel de Sint-Pietersberg. Mede dankzij de bijzondere planten en dieren die hier te vinden zijn, zult u uw ogen uitkijken!

Tip 3: Geniet van de leukste evenementen in Maastricht tijdens uw zomervakantie
In Maastricht worden er vele evenementen georganiseerd, ook in de zomer! In juli kunt u genieten van André Rieus zomeravondconcerten op het romantische Vrijthof! Niet alleen André Rieu zal optreden, ook kunt u muzikaal genieten van het Johann Strauss orkest, andere solisten en diverse gastoptredens! Ook in augustus staan er leuke evenementen gepland in Maastricht. Zo kunt u genieten van de heerlijkste biertjes tijdens de Gulpener Bierfeesten, het Wijn Festijn en het Preuvenemint. Proost!

Tip 4: Beleef de zomer in GaiaZOO
Ga op avontuur in de Zuid-Limburgse dierentuin GaiaZOO. Hier kunt u niet alleen genieten van dieren, maar ook van de prachtige natuur. In GaiaZOO zijn er dieren van over de hele wereld te vinden. Ontmoet unieke diersoorten zoals rode panda’s, veelvraten, giraffen en gorilla’s.

Tip 5: Slenteren door het centrum van Maastricht
In het centrum van Maastricht zijn er talloze terrasjes, winkeltjes en leuke wijken te vinden. Gaat u liever eindeloos tafelen in één van de lekkerste restaurants of geniet u liever van een koud drankje onder de zon op het terras? In Maastricht kan het allemaal!

Geniet van uw zomervakantie in Maastricht
Wilt u genieten van een heerlijk verblijf in Maastricht en de leukste activiteiten beleven? Op slechts 10 minuten fietsen van het gezellige Vrijthof vindt u Dormio Resort Maastricht! Ook op ons resort kunt u genieten van uitgebreide faciliteiten, waaronder diverse horeca, een fietsverhuur en het gloednieuwe Wellnessresort Maastricht. Dé perfecte bestemming om te genieten van een onvergetelijke zomervakantie in Maastricht! Boek hier uw verblijf.