Wanneer wilt u op vakantie?

Weekendje weg in Maastricht: op en top Zuid-Limburg

Luxe vakantiewoning op 10 minuten van het centrum van Maastricht

Wilt u tijdens een weekendje weg in Maastricht genieten van Limburg op zijn best? Dan is een verblijf in Dormio Resort Maastricht beslist een aanrader! In Maastricht maakt u kennis met de geneugten van het goede bourgondische leven, zoals die in de Limburgse traditie gebakken zit. Een weekendje weg in Maastricht is een feestje voor de zintuigen. Met een prachtige historische binnenstad, leuke cafeetjes en restaurants, heerlijke lokale spijzen en dranken, en een prachtig heuvelachtig en groen buitengebied. Met een verblijf in een luxe vakantiehuis of appartement in Dormio Resort Maastricht maakt uw weekendje weg in Maastricht tot een echt feestje. Boek snel een luxe verblijf in dit prachtige vakantiepark met haar vele faciliteiten om uw weekendje weg in Maastricht helemaal compleet te maken.

 

Weekendje Maastricht boeken >>>

Ga een weekendje naar Maastricht voor cultuur

Een weekendje weg Maastricht staat synoniem voor een weekendje cultuur. Maastricht is na Amsterdam de gemeente met de meeste monumenten van Nederland. De historie van Maastricht is duidelijk zichtbaar in het stadsbeeld. Zo zijn er fraaie voorbeelden van kerkelijke bouwkunst uit de middeleeuwen en van in Maaslandse en Franse stijl gebouwde huizen uit de 17e en 18e eeuw. Niet te missen natuurlijk is de Maasbrug die Maastricht en Wijck met elkaar verbindt. Ook niet te missen in het Maastrichtse stadsbeeld zijn de vele verdedigingswerken vanaf de Gallo-Romeinse tijd tot diep in de 19e eeuw, waarvan de restanten nog te zien zijn.

 

Boek hier uw weekendje weg >>>

Beleef een avontuurlijk weekendje Maastricht

Tijdens een weekendje Maastricht mag een avontuurlijk bezoek aan de grotten van Maastricht niet ontbreken: Maastricht Underground. Maastricht heeft een uitgebreid ondergronds gangenstelsel. Deze ‘underground’ bestaat uit Fort Sint Pieter, Grotten Noord, Grotten Zonneberg en de Kazematten. Bijzonder van deze grotten en gangen is dat ze door mensenhanden zijn uitgegraven. Bovengronds avontuur in de stad Maastricht beleeft u tijdens uw weekendje weg door op de bonnefooi door de stad struinen. U komt de pareltjes van de stad vanzelf tegen. Het is een verrassende manier van Maastricht ontdekken.

 

Nu boeken >>>
Bezoek de grotten tijdens een weekendje Maastricht
Bourgondisch weekendje Maastricht

Weekendje bourgondisch genieten in Maastricht

Maastricht staat bekend om haar bourgondische verwennerij, gezelligheid, de vele mogelijkheden om te winkelen en de hartverwarmende gastvrijheid. Neem tijdens uw weekendje weg plaats op een van de vele terrassen in de stad en geniet van een heerlijke koffie, een plaatselijk gebrouwen biertje of wijn. En vergeet vooral niet om flink stuk Limburgse vlaai te bestellen. Want in Maastricht smaakt ie beter dan in de rest van het land. Zeker weten!

 

Boek uw bourgondisch weekendje weg >>>

Combineer uw weekend weg met de evenementen van Maastricht

Wellicht overbodig om te vermelden, maar in de Zuid-Limburgse hoofdstad is eigenlijk altijd wel iets te beleven. Combineer uw weekendje weg met één van de evenementen in Maastricht. Studenten, ondernemers, toeristen en 'echte Mestreechtenere' ontmoeten elkaar bij de vele evenementen, festivals en culturele activiteiten die hele jaar door in de stad plaatsvinden. Wat dacht u van het carnaval in februari, de Amstel Gold Race in april. De concerten van André Rieu op het Vrijthof in juli, de Maastrichtse 'Cultuurzomer', de Ridderronde en het ‘Preuvenemint’ in Augustus. En niet te vergeten in december: Magisch Maastricht, het grootste kerstspektakel van Nederland.

 

Boek nu uw weekendje Maastricht >>>
Bruisend weekendje weg in Maastricht
Luxe vakantievilla's voor uw weekendje weg in Maastricht

Boek een weekendje weg in Dormio Resort Maastricht

Wilt u een weekendje weg naar Maastricht? Boek dan een verblijf in Dormio Resort Maastricht op slechts 10 minuten fietsafstand van het Vrijthof. In een rustige en groene omgeving kunt u een heerlijk weekendje vertoeven in een luxe vakantiewoning van 2 tot 20 personen met vele faciliteiten op het resort. Wilt u graag genieten van extra luxe? Boek dan een verblijf in een speciale wellnesswoning. Voor gezinnen met kleine kinderen zijn er speciale kidswoningen die helemaal ingericht zijn op veiligheid en vertier voor de allerkleinsten. Of boek een heerlijk comfortabel appartement voor 2 tot 6 personen. Voor iedere smaak biedt Dormio Resort Maastricht een karaktervol verblijf voor een heerlijk weekendje weg.

 

Boek uw verblijf >>>

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]