Wanneer wilt u op vakantie?

Wandelen in de Eifel

Nationaal Park Eifel is bij uitstek geschikt voor wandelliefhebbers. Tijdens een verblijf in de mooie omgeving van de Eifel kunt u er dagelijks op uit trekken voor de mooiste wandelingen. Geen dag is hetzelfde door de veelzijdigheid van de omgeving. Trek uw wandelschoenen aan en ontdek Nationaal Park Eifel te voet!

Ontdek Nationaal Park Eifel

Veel wandelervaring of juist een beginner? Dat maakt niet uit! Er is voor ieder niveau wel een bijpassende wandelroute te vinden in de Eifel. Het Nationaal Park bestaat uit 240 kilometer aan wandelpaden. De houten bewegwijzering zorgt ervoor dat wandelroutes makkelijk te volgen zijn en dat u niet snel de weg kwijt kunt raken. Bij de verschillende ingangen van het park vindt u ook borden met kaarten, voor als u zelf een route wilt uitstippelen.

Natuurvakantie in Duitsland
Wandelen in de Eifel

De mooiste wandelroutes in Duitsland

In de Eifel vindt u natuur, rust en ruimte. De afwisselende landschappen maken het gebied tot een genot om in te wandelen. Wandel over bospaden, over bergen en langs meren. Als u even pauze wilt nemen kunt u zelfs een duik nemen in één van de heldere meren in het park. In de Vulkaaneifel vindt u zelfs een vulkaanlandschap. En dat op een paar uur rijden van Nederland!

Boek nu uw wandelvakantie in de Eifel!

De leukste bezienswaardigheden

Onderweg ziet u niet alleen natuur. De Eifel heeft ook vele bezienswaardigheden waar u een stop kunt maken tijdens uw wandeling. Zo zijn er overal leuke dorpjes te vinden met historische vakwerkhuizen. Ook restaurants en cafés zijn hier in overvloed. Vlakbij Dormio Resort Eifeler Tor liggen de plaatsjes Heimbach en Monschau. Daarnaast komt u onderweg wellicht een mooi klooster of een burcht tegen.

Bezoek een klooster tijdens uw wandelvakantie in de Eifel
Vakantiepark Eifel - Dormio Resort Eifeler Tor

Boek hier uw wandelvakantie in de Eifel

Verblijf tijdens uw wandelvakantie op Dormio Resort Eifeler Tor! Op resort vindt u een VVV-kantoor waar u terecht kunt met al uw vragen over de omgeving. Kom na een lange dag wandelen helemaal tot rust in één van de mooie vakantiewoningen of appartementen. In onze restaurants kunt u genieten van een heerlijke maaltijd en een drankje en voor de extra ontspanning kunt u een duik nemen in het zwembad.

Boek hier uw verblijf voor een wandelvakantie in de Eifel!

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]