Fietsen aan de prachtige Costa Blanca

Aan de Costa Blanca kunt u niet alleen heerlijk ontspannen van een geweldige strandvakantie, maar in deze prachtige omgeving vindt u ook vele routes om lekker te fietsen. Of u nu een liefhebber bent van de mountainbike of de racefiets, er zijn allerlei mooie routes te vinden voor de beginnende tot getrainde fietser. Na een fanatiek dagje op de fiets kunt u heerlijk ontspannen bij Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa!

Ontdek mooie en uitdagende fietsroutes aan de Costa Blanca

Ontdek mooie en uitdagende fietsroutes aan de Costa Blanca

De Costa Blanca is een uitstekende bestemming voor de echte fietsliefhebber. Diverse professionele ploegen trainen in deze prachtige omgeving. Het afwisselende landschap biedt allerlei mogelijkheden; van rustige fietsroutes tot mooie klimroutes. U kunt genieten van de bijzondere kustwegen of juist kiezen voor uitdagende routes door de indrukwekkende bergen. De lengte van de routes variëren van 11 kilometer tot 113 kilometer en hebben een hoogteverschil tot 2.293 meter voor de fanatieke fietsers. Daarnaast zijn er speciale routes die geschikt zijn voor de mountainbike. Vraag bij de receptie naar de mooiste routes!

 

Boek nu uw verblijf >>

Geniet van het prachtige Spaanse landschap

Een lekker dagje fietsen kunt u combineren met het bewonderen van de prachtige omgeving en mooie bezienswaardigheden. Zo heeft u bij de meeste routes spectaculair uitzicht over de Middellandse Zee of het Spaanse berglandschap. Ook zijn er diverse bijzondere locaties die u met de fiets kunt bezoeken zoals de Canalobre grotten. Of volg de indrukwekkende Vía Verde naar het prachtige Natuurpark in Maigmó. De getrainde fietsers kunnen zich wagen aan de beroemde wielerroute Puerto de Tudons of het beklimmen van de uitdagende Xorret del Catí.

Geniet van het prachtige Spaanse landschap
Vías Verdes

Fiets over de indrukwekkende Vías Verdes

Als u de charme van de prachtige Spaanse natuur wilt ontdekken, probeer dan zeker één van de bijzondere Vías Verdes (ook wel green ways genoemd). Meer dan 3.100 kilometer niet gebruikte spoorweginfrastructuur in Spanje is omgebouwd tot indrukwekkende fiets- en wandelroutes. Deze Vías Verdes zijn daarom rustige routes die ver verwijderd zijn van het verkeer en de bedrijvigheid. Perfect voor de echte natuurliefhebbers! Zo kunt u genieten van een prachtige route in Natuurpark Carrascal de la Font Roja waar u een oase van rust ervaart en de schoonheid van de prachtige natuur ontdekt. Of volg één van de bijzondere Vías Verdes met spectaculaire viaducten over rivieren en ravijnen of met een indrukwekkend lange tunnel door de imposante bergen.

Lekker ontspannen na een mooie fietstocht

Heeft u heerlijk gefietst langs de prachtige kust van de Costa Blanca of door de indrukwekkende bergen? Dan bent u vast wel toe aan een beetje ontspanning! Geniet op Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa van de uitgebreide faciliteiten zoals de heerlijke zwembaden of de wellness. U kunt natuurlijk ook een heerlijke verkoelende duik nemen in de Middellandse Zee! Of geniet van de lekkerste tapas met prachtig uitzicht over de baai van Cala Lanuza. Wees welkom in de prachtige fietsomgeving van Costa Blanca en boek nu uw verblijf bij Dormio Resort Costa Blanca!

 

Boek hier uw verblijf >>
Dormio Resort Costa Blanca

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]