Vakantie in de winter op Dormio Resort Costa Blanca

Als in Nederland de temperaturen over het algemeen niet boven de 10°C uitkomen, is het aan de Spaanse Costa Blanca zeer aangenaam. In de wintermaanden is de Costa Blanca een waar paradijs voor wie Nederland liever ontvlucht. Het toerisme aan de Costa Blanca beperkt zich dus niet alleen tot het zomerseizoen, ook het voor- en najaar kunnen rekenen op een grote toestroom van toeristen.

 

Boek uw verblijf hier >>>
Ook in de winter kunt u heerlijk op vakantie in Dormio Resort Costa Blanca
Verblijf in de winter aan de Costa Blanca

Overwinteren in Spanje

De Costa Blanca is één van de beste overwinterbestemmingen van Spanje met een mild klimaat en een gemiddelde jaartemperatuur van 24°C en gemiddeld 320 dagen per jaar zon. In de wintermaanden is de gemiddelde temperatuur rond de 16°C. Door de combinatie van de bergen in het binnenland (met name in het noordelijke deel) en de mediterrane golfstroom in de Middellandse Zee kent de Costa Blanca het mildste klimaat van Europa. Dat maakt de winters dus ook zeer aangenaam.

 

Activiteiten in de winter

Door de vele overwinteraars aan de Costa Blanca in Spanje, zijn er zelfs in de winter vele activiteiten. Speel golf op één van de veertien 18 holes golfbanen waarvan enkele tot de top van de wereld behoren, volg de Vías Verdes met 1.900 kilometer aan wandel- en fietsroutes of ontdek grotten in de provincie Alicante. Kortom: aan de Costa Blanca zijn er het hele jaar door vele activiteiten voor iedereen!

 

Nu uw verblijf in de winter boeken >>>
Golfbanen in de omgeving van Dormio Resort Costa Blanca
Boek nu een overwintervakantie op Dormio Resort Costa Blanca

Lang verblijf aan de Costa Blanca

De zonnige Costa Blanca leent zich perfect voor een lang verblijf! Bovendien is de Costa Blanca door de Wereldgezondheidsorganisatie uitgeroepen tot één van de gezondste regio’s van Europa. Tel hier de relaxte Spaanse levensstijl, het heerlijke mediterrane eten, de uitgebreide voorzieningen en een dagelijkse siësta bij op en u heeft de ideale bestemming gevonden voor een aangenaam winterverblijf!

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u langere tijd op Dormio Resort Costa Blanca wilt verblijven. Bekijk hier de mogelijkheden en onze interessante lang verblijf-actie!

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]