Vakantie in de winter in Dormio Resort Costa Blanca

Aangename winters aan de Costa Blanca

Als in Nederland de temperaturen over het algemeen niet boven de 10°C uitkomen, is het aan de Spaanse Costa Blanca zeer aangenaam. In de wintermaanden is de Costa Blanca een waar paradijs voor wie Nederland liever ontvlucht. Het toerisme aan de Costa Blanca beperkt zich dus niet alleen tot het zomerseizoen, ook het voor- en najaar kunnen rekenen op een grote toestroom van toeristen.

 

Boek uw verblijf hier >>>
Ook in de winter kunt u heerlijk op vakantie in Dormio Resort Costa Blanca

Overwinteren

De Costa Blanca is één van de beste overwinterbestemmingen van Spanje met een mild klimaat en een gemiddelde jaartemperatuur van 24°C en gemiddeld 320 dagen per jaar zon. In de wintermaanden is de gemiddelde temperatuur rond de 16°C. Door de combinatie van de bergen in het binnenland (met name in het noordelijke deel) en de mediterrane golfstroom in de Middellandse Zee kent de Costa Blanca het mildste klimaat van Europa. Dat maakt de winters dus ook zeer aangenaam.

 

Direct uw verblijf boeken >>>

Activiteiten in de winter

Door de vele overwinteraars aan de Costa Blanca in Spanje, zijn er zelfs in de winter vele activiteiten. Speel golf op een van de veertien 18 holes golfbanen waarvan enkele tot de top van de wereld behoren, of volg de Vías Verdes met 1.900 kilometer aan wandel- en fietsroutes, of ontdek grotten in de provincie Alicante, kortom er zijn vele activiteiten voor iedereen.

 

Nu uw verblijf boeken >>>
Ook in de winter is een vakantie in Dormio Resort Costa Blanca heel aangenaam

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]