Wanneer wilt u op vakantie?

Een resort in de omgeving van Maastricht

Dormio Resort Maastricht in Maastricht ligt bovenop de groene Limburgse Dousberg, tegen de grens met België, en naast één van de mooiste golfbanen van Nederland. Het bruisende centrum van Maastricht is altijd dichtbij. Met de fiets staat u in 10 minuten vanuit het resort op het Vrijthof. In de stad Maastricht is natuurlijk heel veel te beleven. Maar de omgeving van Maastricht heeft ook heel moois voor u in petto. Ga vanuit het resort op ontdekkingsreis!

Prachtige uitzicht van Maastricht

Maastricht

Als u aan Maastricht denkt, denken de meeste mensen voornamelijk aan shoppen. De binnenstad van Maastricht heeft veel meer te bieden! De stad Maastricht heeft een rijk Romeinse geschiedenis en hier komt u veel historische kerken, musea en monumenten tegen. Liever iets meer spanning? Bezoek dan de grotten van Maastricht!

Lees meer over Maastricht >>>

Drielandenpunt in Vaals

Op ongeveer 45 minuten van Maastricht vindt u het Drielandenpunt. Het is natuurlijk een bijzondere plek waar Nederland, België en Duitsland samenkomen. U kunt er genieten van een heerlijke wandeling of gezellig een terrasje pikken. Ook leuk is het grootste en spannendste labyrint van Nederland. Al dolend zoekt u de weg naar het middelpunt, maar pas op voor de spontaan spuitende watermuren! Voor het labyrint wordt entree gevraagd.

Leuk weetje: met 322,5 meter hoogte is het Drielandenpunt boven op de Vaalserberg tevens het hoogste punt van Nederland. Wilt u het nog hogerop zoeken? Beklim dan één van de uitkijktorens. Hier wordt u beloont met prachtige vergezichten over de drie landen.

Boek hier uw verblijf >>>
Drielandenpunt in Vaals
Het kasteel van Valkenburg

Valkenburg

Op 20 minuten rijden van hotel in Maastricht ligt het prachtige en zeer levendige stadje Valkenburg aan de Geul. Valkenburg staat bekend om zijn historische stadskern, het heuvelachtige landschap en de vele activiteiten voor jong en oud. Daardoor trekt dit plaatsje jaarlijks vele bezoekers uit binnen- en buitenland.

Lees meer over Valkenburg >>>

Gulpen

Op een half uurtje rijden van Dormio Resort Maastricht ligt het plaatsje Gulpen, bekend van het gelijknamige bier en de Gulpener Berg uit de Amstel Gold Race.

Lees meer over Gulpen >>>

Hasselt

Binnen een half uurtje met de auto bent u in de hoofdstad van het Belgische Limburg: Hasselt. Hasselt wordt ook wel ‘De stad van de smaak’ genoemd, vanwege de vele smaakvolle winkeltjes, musea en horecagelegenheden.

Lees meer over Hasselt >>>

Maasmechelen

Het Belgische Maasmechelen vindt u op slechts 25 minuten van het resort in Maastricht. Deze mijnstad van weleer wordt dagelijks door honderden mensen bezocht genieten van Natuurpark Hoge Kempen of Maasmechelen Village, het outletparadijs voor de modeliefhebber.

Lees meer over Maasmechelen >>>

Het uitzicht van Bilzen

Bilzen

Het Belgische Bilzen is een oergezellig, levendig stadje. Het ligt net over de grens op 15 minuten van Dormio Resort Maastricht in het hart van het Haspengouws kastelenlandschap. De parel aan de Bilzerse kroon is de imposante landcommanderij van Alden Biesen die zeker een bezoekje waard is. In Bilzen geniet u naast imposante waterburchten en uitgestrekte kasteeldomeinen ook van adembenemende vergezichten, sappige fruitbomen en enkele verrassende attracties zoals de nachtelijke videowalk ‘Bilzen Mysteries’.

 

Lees meer op Bezoek Bilzen.

Stedentips: Sittard-Geleen, Heerlen en Aken 

Bezoekt u liever een grote stad? In de buurt van Maastricht kunt u ook kiezen voor een stedentrip naar Sittard-Geleen, Heerlen en/of Aken. Ideaal om lekker te winkelen, maar vooral ook om veel te weten te komen over de historie van deze steden.

 

 

Boek hier uw verblijf >>>
De kerk van Aken
Vakantiewoning in Maastricht

Ontdek de omgeving van Maastricht vanuit een resort

Vanaf uw vakantiewoning in Maastricht kunt u er een heerlijk dagje op uit. Ontdek de mooie omgeving en alle leuke dorpen en steden in de buurt. Als u ‘s avonds weer terug bent in uw vakantiewoning kunt u genieten en bijkomen van een mooie dag.

 

Boek hier uw verblijf bij Dormio Resort Maastricht!

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]