Geniet van lekker shoppen en de prachtige omgeving
in het Belgische Maasmechelen

Geniet van lekker shoppen en de prachtige omgeving
in het Belgische Maasmechelen

Maasmechelen: een stad vol mode en natuur


  • Shopparadijs Maasmechelen Village
  • Unieke natuur en landschappen in Natuurpark Hoge Kempen
  • Mijnstad met diverse monumenten en de Eisdense tuinwijk
  • Op slechts 25 minuten rijden van Dormio Resort Maastricht

Bezoek het Belgische Maasmechelen tijdens je verblijf op Dormio Resort Maastricht, op slechts 25 minuten rijden van ons resort! Deze mijnstad van weleer heeft vandaag de dag een heel ander karakter. De stad wordt dagelijks door honderden mensen bezocht die willen genieten van Natuurpark Hoge Kempen of Maasmechelen Village; hét outletparadijs voor de modeliefhebber!

Ontdek Dormio Resort Maastricht
Shoppen in Maasmechelen Village

Shoppen in Maasmechelen Village

Maasmechelen is hét paradijs voor de echte shopliefhebber. In Maasmechelen Village vind je veel luxe outletboetieks met bekende merken die tot 60% voordeliger zijn dan de aanbevolen prijs. De village is zeven dagen per week geopend, heeft meer dan 1.600 gratis parkeerplaatsen, diverse restaurants, een leuke speeltuin en gratis wifi. Kortom: een ontspannen dagje uit voor het hele gezin!

Ontdek in Maasmechelen de bijzondere mijnen

Het mijnverleden van Maasmechelen zie je nog op vele plekken terug. Maak bijvoorbeeld een individuele wandeling door de mijncité en ontdek de Eisdense tuinwijk en mijnmonumenten aan de hand van een uitgestippelde route.

Boek je verblijf in Zuid-Limburg
Bezoek Natuurpark Hoge Kempen in Maasmechelen

Bezoek Natuurpark Hoge Kempen in Maasmechelen

Nationaal Park Hoge Kempen in Maasmechelen is een uniek natuurgebied van meer dan 5700 hectare. Je vindt er één van de merkwaardigste landschappen van Vlaanderen met bergen, meren, bossen, moerassen en kreken. Ook dit is een erfenis van de oude mijnbouw: de bergen zijn oude mijnterrils en de meren en kreken zijn oude plassen van grindontginning. Dit natuurgebied in Maasmechelen is de oude steenkoolmijnsite van Eisden en zeker een bezoekje waard!

Bezoek Maasmechelen tijdens je verblijf op ons resort

Bezoek Maasmechelen tijdens je verblijf op ons resort

Verblijf op Dormio Resort Maastricht in één van de luxe vakantiewoningen van 2 tot 20 personen. Tijdens je verblijf in Maastricht kun je het gezellige Maasmechelen in Belgisch Limburg bezoeken. De perfecte combinatie voor een onvergetelijk verblijf!

Je privé wellness
Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijk comfortabele Wellnesswoning? Na een dagje shoppen of wandelen kun je heerlijk bijkomen in je eigen bubbelbad of sauna.