Wanneer wilt u op vakantie?

Meergeneratie-vakantie in Maastricht

Op vakantie gaan met het gezin en grootouders wordt ook wel een meergeneratie-vakantie genoemd. Een meergeneratie-vakantie wordt steeds populairder en is dé perfecte manier om met de hele familie te genieten en samen nieuwe herinneringen te maken. Bekijk nu de groepsaccommodaties van Dormio Resort Maastricht!

 

Op vakantie met de hele familie

Gelegen in het prachtige Limburg vindt u op Dormio Resort Maastricht diverse luxe vakantiewoningen voor 8 tot 20 personen. De ruime accommodaties zijn uitgerust met 2-persoonsslaapkamers en meerdere badkamers. Er zijn zelfs badkamers met een privésauna. Daarnaast beschikken diverse woningen over een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

 

De groepsaccommodaties zijn rustig gelegen in een prachtige, groene omgeving. Op uw eigen terras kunt u heerlijk genieten van de privacy, ruimte en natuurlijk het samenzijn met uw gezelschap!

 

Bekijk alle vakantiehuizen >>

Kindvriendelijke groepsaccommodaties

In ons aanbod groepsaccommodaties vindt u woningen die zich bevinden aan het Kidskwartier met speeltuinen. Ideaal voor families met kleine kinderen! Deze woningen hebben speciale kinderslaapkamers met speelgoed en zijn daarnaast uitgerust met traphekjes, kindervriendelijke stopcontacten en een wasmachine.

Uitgebreide faciliteiten

Dormio Resort Maastricht wordt vaak een sfeervol ‘dorp’ genoemd. Het resort beschikt over uitgebreide faciliteiten voor jong en oud, waar u als gast van een groepsaccommodatie vanzelfsprekend ook gebruik van kunt maken. U kunt bijvoorbeeld verse broodjes halen in de bakkerij, heerlijk uit eten gaan bij ’t Proeflokaal Eten & Drinken of een lekker snacken bij Dousberg Snack. Jong en oud hoeft zich niet te vervelen: het resort beschikt ook over een zwembad met kinderspeelbad en de Mio Kids Club.

 

Bekijk alle groepsaccommodaties >>

Meergeneratie-vakantie dichtbij het centrum van Maastricht

Dormio Resort Maastricht is gelegen in het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap. Het resort ligt in Nederland maar door het heuvellandschap heeft u het gevoel in het buitenland te zijn. Huur een (elektrische) fiets op het resort om de prachtige omgeving te verkennen, bezoek de gezellige stad Maastricht, ga op ontdekkingstocht in de grotten van Maastricht of geniet van de echte Limburgse vlaai op een terrasje. Golfliefhebbers in de familie? Op de naastgelegen golfbaan van International Golf Maastricht kunt u een ontspannen balletje slaan!

 

Boek nu uw verblijf >>

De voordelen van een groepsaccommodatie

Met het hele gezelschap verblijven in één groepsaccommodatie heeft diverse voordelen:

  • Bij een verblijf in een groepsaccommodatie staat gezelligheid natuurlijk voorop! Met zijn allen onder één dak verblijven vergroot dit gevoel.
  • De luxe keukens van de vakantiehuizen bieden volop mogelijkheden om lekker samen te koken! Vervolgens geniet u van uw maaltijd in de gezellige woonkamer of op het royale terras.
  • Rondom uw accommodatie is veel ruimte, zodat u voldoende privacy heeft. Daarnaast heeft u ook binnen uw accommodatie voldoende ruimte zodat u zich ook even lekker terug kunt trekken. 

 

Boek nu uw meergeneratie-woning in Maastricht!

Groepsaccommodaties tot 8 personen:

 

Groepsaccommodaties tot 20 personen:

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]