Wanneer wilt u op vakantie?

Magisch Maastricht

Elk jaar in december wordt Maastricht de hele maand lang omgetoverd tot een echt winter wonderland: Magisch Maastricht. Ook in 2021 werd dit de grootste, bekendste én gezelligste kerstmarkt van Nederland. Ieder jaar is het Vrijthof één van de vele gezellige trefpunten vol winterpret en kerstsfeer waarbij een grote schaatsbaan, een grand carrousel en een reuzenrad het kloppende hart vormen van Magisch Maastricht.

Magisch Maastricht bij Dormio Resort Maastricht
Geniet van Magisch Maastricht in december

Stralende winter en fonkelende lichtjes

De binnenstad van Maastricht wordt elk jaar in de winter omgetoverd tot een magisch winterparadijs. Vanaf medio november kunt u Maastricht ontdekken via drie fonkelende wandelroutes. Loop langs de duizend-en-één prachtige lichtjes en ontdek de stad op een sprookjesachtige manier!

Meer magische sferen zijn te vinden in prachtig gedecoreerde etalages die uitnodigen tot eindeloos shoppen, want de winkels zijn zeven dagen per week geopend. Bezoekers van Magisch Maastricht kunnen volop genieten van de unieke sfeer die Maastricht ademt tijdens deze winterperiode.

Verblijf op Dormio Resort Maastricht

In Maastricht is altijd wel wat te beleven, ook in de wintermaanden. Overnacht in één van de luxe vakantiewoningen van Dormio Resort Maastricht in Limburg. Het luxueuze resort ligt op vier kilometer afstand van de prachtige stad Maastricht. Het Vrijthof is op 10 minuten fietsafstand van het resort.

 

Boek hier uw verblijf in Maastricht >>>
Dormio Resort Maastricht

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]