Bekijk onze acties & arrangementen


Bij Dormio Resorts & Hotels profiteer je het hele jaar door van verschillende aanbiedingen. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een aantrekkelijke last-minute korting of een korting op een lang verblijf. Daarnaast zijn er op alle resorts regelmatig kortingsacties van toepassing. Deze kortingen worden direct verrekend en zijn altijd zichtbaar in je kassabon.

Korting op Dormio Resort Costa Blanca

7 = 6 nachten op diverse vakantiebestemmingen

Geniet nu van 7 nachten en betaal 6 nachten bij meerdere luxe vakantiebestemmingen van Dormio Resorts & Hotels. Benieuwd bij welke resorts en hotels deze actie geldt?

Lees meer over deze actie
Vroegboekkorting bij Dormio

Vroegboekkorting bij Dormio

Profiteer van een voordelige vroegboekkorting en boek je verblijf op één van onze toeristische toplocaties! Zo kun je nu al uitkijken naar een heerlijke én voordelige vakantie. Waar ga jij naartoe?

Meer over de vroegboekkorting
Lang verblijf aan de Costa Blanca

Lang verblijf aan de Costa Blanca

De Costa Blanca leent zich perfect voor een lang verblijf! Het is tevens één van de beste overwinterbestemmingen van Spanje. Bekijk nu onze aantrekkelijke aanbieding!

Lang verblijf in Spanje
Er heerlijk tussenuit in de voorjaarsvakantie

Er heerlijk tussenuit in de voorjaarsvakantie

Start het jaar goed en beleef een heerlijke vakantie in het voorjaar. Het ideale moment om op wintersportvakantie te gaan naar één van onze wintersportbestemmingen in de Franse of Oostenrijkse Alpen!

Boek hier je voorjaarsvakantie
Last-minute aanbiedingen

Last-minute aanbiedingen

Nog even last-minute op vakantie? Bij Dormio Resorts & Hotels is er voor elk wat wils. Boek nu en profiteer van last-minute prijzen!

Last-minute aanbiedingen

Laagste prijs garantie

Rechtstreeks bij Dormio boeken betekent dat je profiteert van de laagste prijs garantie. Zie je op het moment van boeken toch een lagere prijs op dezelfde accommodatie in dezelfde periode bij een andere aanbieder? Dan past Dormio het prijsverschil aan waarbij je ook nog eens 10% extra korting ontvangt op je verblijf. Zo heb je altijd de garantie van de laagste prijs en kun je dubbel genieten!