Header

Laat je inspireren voor je vakantie bij Dormio Resorts & Hotels!


Wil jij graag genieten van een onvergetelijke vakantie, maar weet je nog niet waar naartoe en kun je wel wat tips gebruiken? Twijfel je over welke periode je het best een bestemming kunt bezoeken? Ontdek dan hieronder onze inspiratie voor een verblijf in binnen- of buitenland!

Bekijk al onze bestemmingen
Toeristische toplocaties
Diverse type vakanties
Tips voor jong en oud
Onbezorgd genieten

Actieve vakantie in de bergen

Onze wintersportbestemmingen zijn niet alleen in de winter een mooie vakantiebestemming, je kunt hier namelijk het hele jaar door genieten van een lekker actieve vakantie in de bergen! Zo staan de Franse en Oostenrijkse Alpen in het voorjaar en de zomer prachtig in bloei en biedt dit diverse mogelijkheden om bijvoorbeeld te hiken, mountainbiken of kajakken. Ook de Duitse Eifel is de perfecte locatie voor een actieve vakantie: in de prachtige natuur is van alles te beleven voor jong en oud!

Laat je inspireren
Type vakanties bij Dormio

Diverse type vakanties: voor elk wat wils!

Waar je ook naar op zoek bent, bij Dormio is er voor elk wat wils! Laat je inspireren voor diverse type vakanties. Ontdek bijvoorbeeld onze tips voor een geweldige strandvakantie in Frankrijk of Spanje of ontdek de mogelijkheden voor een stedentrip dichter bij huis. Wist je dat er diverse voordelen zijn van een autovakantie? Zo kun bijvoorbeeld genieten van een geweldige vakantie met je hond! Bekijk ook onze pagina voor een geweldige vakantie in het buitenland.

Inspiratie wintersportvakantie

Inspiratie voor je wintersportvakantie

Een wintersportvakantie is voor veel vakantiegangers een absolute must! Dat begrijpen wij. Het geluid van de ski’s door de verse sneeuw, de prachtige besneeuwde bergen met de stralende zon en niet te vergeten de gezellige après-ski. Wij hebben een aantal sfeervolle resorts in de Franse en Oostenrijkse Alpen voor een onvergetelijke wintersportvakantie. In de Franse Alpen vind je zelfs twee resorts op een unieke ligging bij de pistes! Wil je testen of je een echte wintersportliefhebber bent? Bekijk hier onze checklist met 7 tekenen dat jij een wintersportfanaat bent!

Tip: boek je wintersportvakantie in de krokusvakantie of in de kerstvakantie voor een extra sfeervolle wintersport!

Bekijk onze wintersportbestemmingen

Laat je inspireren door onze tips per resort

Wij hebben allerlei leuke activiteiten voor je verzameld die je tijdens je verblijf op één van onze mooie vakantiebestemmingen kunt beleven. Daarnaast vind je op onze inspiratiepagina’s de leukste tips voor verschillende type vakanties en vertellen we je graag alles over een bezoek aan het specifieke resort in een bepaalde periode. Bekijk hieronder de inspiratiepagina’s per resort.