Geniet van leuke activiteiten en de schoonheid
van Friesland tijdens je verblijf

Geniet van leuke activiteiten en de schoonheid
van Friesland tijdens je verblijf

Uitstapjes in en rondom Langelille


  • Rustige, natuurrijke omgeving
  • Sfeervolle steden
  • Perfect voor natuurliefhebbers

Beleef de leukste uitstapjes in en rondom Langelille tijdens je verblijf op Dormio Waterpark Langelille. Deze natuurrijke omgeving aan het water biedt je volop mogelijkheden voor een ontdekkingstocht door het Friese polderlandschap. Ook zijn er vele leuke activiteiten die je hier kunt beleven.

We hebben de leukste uitstapjes voor tijdens je verblijf in Langelille op een rijtje gezet. Dit hebben we onderverdeeld in dingen die je kunt zien in de omgeving en activiteiten die je kunt ondernemen.

Ontdek het waterpark

Ontdek de prachtige omgeving en leuke steden in Friesland

Wist je dat er in de omgeving van ons waterpark meerdere Nationale Parken te vinden zijn die zeker een bezoekje waard zijn? Perfect voor natuurliefhebbers! Ook zijn er diverse sfeervolle steden in Friesland en Flevoland die je kunt bezoeken.

Lees meer over wat er te zien is

Beleef de leukste activiteiten tijdens je verblijf in Langelille

Je hoeft je geen moment te vervelen tijdens je verblijf op Dormio Waterpark Langelille. Er is van alles te beleven in de omgeving! Bezoek bijvoorbeeld diverse musea, beleef de leukste watersportactiviteiten of geniet van een dagje waterpret in een subtropisch zwemparadijs. Ook is het zeker een aanrader om boot te huren en op ontdekkingstocht te gaan door de omgeving.

Lees meer over wat er te doen is