Geniet van een ontspannen verblijf
op Dormio Waterpark Langelille

Geniet van een ontspannen verblijf
op Dormio Waterpark Langelille

Praktische info over Dormio Waterpark Langelille


Dormio Waterpark Langelille is gelegen direct aan het water in het Friese polderlandschap. Dit kleinschalige waterpark is de ideale bestemming als je op zoek bent naar rust en ruimte in de natuur. De accommodaties zijn geschikt voor 4 tot en met 8 personen en bieden je een prachtig uitzicht op het water. Hieronder vind je praktische informatie over je verblijf op ons waterpark. Wij verwelkomen je graag in Zuid-Friesland!

Bekijk de parkplattegrond
Adres Dormio Waterpark Langelille

Adres Dormio Waterpark Langelille

Dormio Waterpark Langelille
HW Stekelenburgweg 9
8484 KL Langelille

Plan je reis met Google Maps

Je kunt je auto gratis parkeren direct bij je vakantiewoning. Elke vakantiewoning beschikt over één of twee privé parkeerplaatsen. Komen jullie met meerder auto's? Dan kun je deze ook parkeren op de centrale parkeerplaats naast de receptie. Heb je een elektrische auto? Boek dan een vakantiewoning met een privé oplaadpunt.

Goed om te weten

Huisdieren: Huisdieren zijn van harte welkom in een deel van de 4- en 6-persoons strandlodges op Dormio Waterpark Langelille (verplicht bij reservering op te geven). De huisdierentoeslag bedraagt € 6 per huisdier, per nacht. Huisdieren zijn altijd op aanvraag.

Betalingsmogelijkheden: Bij reserveringen met een flexibele prijs dient de helft van de reissom direct voldaan te worden en de resterende helft uiterlijk 14 dagen voor aankomst. Bij reserveringen met een standaardprijs (niet annuleerbaar, niet restitueerbaar, niet wijzigbaar) dient de volledige reissom direct voldaan te worden. Tijdens het boekingsproces word je doorgeleid naar onze betaalprovider waar je online de betaling kunt voldoen.

Borg: Het is mogelijk dat de receptie je bij aankomst op basis van de groepssamenstelling vraagt een waarborg te betalen voor je verblijf. De waarborg bedraagt tussen de € 50 en € 500 per verblijf. Na je vertrek wordt de accommodatie gecontroleerd op hygiëne, inventaris en eventuele schade. Na goedkeuring van de controle, wordt het bedrag op je rekening teruggestort. Indien de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, is het mogelijk dat (een deel van) de waarborgsom wordt ingehouden.

Servicekosten: De servicekosten zijn de kosten voor de verplichte eindschoonmaak en het gebruik van bedlinnen.

Voorkeursboeking: Een aantal vakantiewoningen beschikt over extra voorzieningen. Wil je een boeking plaatsen met een specifieke accommodatie of huisnummer als voorkeur? Neem dan telefonisch contact op met ons Contact Center. Voor het plaatsen van een voorkeursboeking geldt mogelijk een toeslag.

Algemene voorwaarden: Je kunt onze algemene voorwaarden bekijken op deze pagina.

Veelgestelde vragen over je verblijf op Dormio Waterpark Langelille

Vanaf hoe laat kunnen we inchecken?

Je kunt inchecken tussen 16.00 en 17.00 uur.

Let op: de sleutels van je accommodatie kun je ophalen bij de jachthaven, van daaruit word je naar het waterpark geleid.

Tot hoe laat kunnen we uitchecken?

Je kunt uitchecken tot uiterlijk 10.00 uur.

Zijn bedlinnen inclusief?

De prijzen zijn inclusief het gebruik van bedlinnen. Een handdoekenpakket kun je bijboeken bij je reservering.

Mag ik mijn huisdier meenemen?

Ja, op het waterpark zijn honden toegestaan in een deel van de 4- en 6-persoons strandlodges (verplicht bij reservering op te geven). In de andere accommodaties is het niet mogelijk je huisdier mee te nemen. De kosten voor het bijboeken zijn € 6 per hond, per nacht. Huisdieren zijn altijd op aanvraag.

Zijn er laadpalen aanwezig voor mijn elektrische auto?

Enkele accommodaties beschikken over een parkeerplaats met privé laadpaal. Wil je een accommodatie met een privé laadpaal boeken als voorkeur? Neem dan telefonisch contact op met onze Contact Center. Voor het plaatsen van een voorkeursboeking geldt mogelijk een toeslag. Er zijn geen algemene laadpalen op het waterpark aanwezig voor je elektrische auto.

Goed om te weten:

  • Er zijn geen snelladers of oplaadpunten voor een Tesla op het waterpark aanwezig;
  • Opladen via het gewone stopcontact in je accommodatie is niet toegestaan vanwege brandveiligheid.
Staat je vraag hier niet bij?

Neem dan contact met ons op.

Faciliteiten in de omgeving van Dormio Waterpark Langelille

Faciliteiten in de omgeving van Dormio Waterpark Langelille

Centrum: 12 km
Winkels: 12 km
Supermarkt: 2,5 km
Meer en/of rivier: 0 meter
Natuurpark/bossen: 10 km
Bushalte: 250 meter
Treinstation: 14 km
Artsenpost: 23 km
Tennisbaan: 13 km
Golfbaan: 16 km