Beleef een geweldige vakantie aan het water
in het natuurrijke Friesland

Beleef een geweldige vakantie aan het water
in het natuurrijke Friesland

Faciliteiten op Dormio Waterpark Langelille


  • Volop ruimte voor rust en natuur
  • Recreatiestrand
  • Vismogelijkheden

Tijdens je verblijf op Dormio Waterpark Langelille kun je gebruikmaken van de faciliteiten om je verblijf nog aangenamer te maken. De weinige faciliteiten op het waterpark bieden je alle rust en ruimte om volop te genieten van een ontspannen verblijf in Zuid-Friesland. Bekijk hieronder onze faciliteiten en boek je verblijf in zuid-Friesland!

Ontdek het waterpark
Zonnen en zwemmen bij het recreatiestrand

Zonnen en zwemmen bij het recreatiestrand

Het recreatiestrand op Dormio Waterpark Langelille is de perfecte plek om lekker te zonnebaden of een heerlijke duik te nemen tijdens je verblijf! Geniet van de rust, ruimte en mooie ligging aan het meertje Et Wiede. Het zachte zand, rustige water en weidse uitzicht op de natuurrijke omgeving maken dit een fijne bestemming om een ontspannen zon- en strandvakantie te beleven in het mooie Friesland.

Vissen in het rijke visgebied Et Wiede

Als je van vissen houdt, dan ben je op ons waterpark aan het juiste adres! Dormio Waterpark Langelille bevindt zich namelijk direct aan het meer Et Wiede. Je hebt hier de mogelijkheid om te vissen. Hiervoor dien je wel in het bezit te zijn van een VISpas. Wist je dat dit merengebied bekend staat om zijn rijke visbestand? Perfect voor visliefhebbers!

Tip: wil je direct bij je eigen woningen vissen? Boek dan een watervilla met een privé aanlegsteiger.

Bekijk de watervilla's
Gratis wifi op het waterpark

Gratis wifi op het waterpark

Op het hele waterpark kun je gratis gebruikmaken van wifi. Of je nu wilt videobellen met het thuisfront of informatie over bezienswaardigheden in de omgeving op wilt zoeken, met de gratis wifi op Dormio Waterpark Langelille is dit allemaal mogelijk!