Beleef een ontspannen verblijf aan het water in Friesland

Beleef een ontspannen verblijf aan het water in Friesland

Accommodaties op Dormio Waterpark Langelille


Op Dormio Waterpark Langelille vind je diverse accommodaties aan het water. Of je nu wilt overnachten in een luxe strandlodge aan het recreatiestrand of in een watervilla met privé steiger, één ding is zeker: op ons waterpark geniet je van een ontspannen verblijf aan het water. Hieronder vind je meer informatie over deze verschillende accommodatietypes.

Filter & sorteer

Strandlodges

Wil je verblijven in een luxe accommodatie direct aan het zandstrand? Dan zijn de strandlodges voor maximaal 4 of 6 personen iets voor jou! De strandlodges beschikken over een gemeubileerde veranda waar je goed kunt vertoeven. Daarnaast hebben een aantal strandlodges extra voorzieningen, zoals een privé oplaadpunt voor je elektrische auto, sfeerhaard of ligging op het zuiden. Dé ideale accommodatie op het strand in Friesland.

Boek een strandlodge

Watervilla’s

De vrijstaande watervilla’s zijn geschikt voor maximaal 4, 6 of 8 personen. Deze royale watervilla’s beschikken over een eigen aanlegsteiger met de mogelijkheid om te vissen. Wist je dat de 8-persoons watervilla’s zelfs een sauna hebben voor nog meer luxe? Daarnaast heeft een aantal villa's extra voorzieningen, zoals een ligbad, houtkachel, terrasverwarmer, oplaadpunt voor je elektrische fiets of een rustige ligging aan de buitenrand. Ook behoort een zwemtrap tot de mogelijkheden zodat je makkelijk vanaf je privé steiger kunt zwemmen in het meer. Er zijn volop mogelijkheden!

Boek een watervilla