Geniet van een onvergetelijke vakantie
aan de Opaalkust

Geniet van een onvergetelijke vakantie
aan de Opaalkust

Laat je inspireren voor je verblijf in Berck-sur-Mer


Het hele jaar door kun je de leukste activiteiten beleven en de prachtige omgeving verkennen tijdens je verblijf in Berck-sur-Mer. Laat je inspireren voor je vakantie aan de Opaalkust en ontdek onze inspiratiepagina’s. Zo kun je nog meer genieten van je weekendje weg of vakantie op Dormio Resort Berck-sur-Mer!

Wanneer ga jij op vakantie naar Berck-sur-Mer?

Wanneer ga jij op vakantie naar Berck-sur-Mer?

Wil je genieten van een heerlijke vakantie aan de Opaalkust? Berck-sur-Mer is het hele jaar door een populaire vakantiebestemming waar van alles te beleven is. Boek bijvoorbeeld een last-minute naar de Franse kust, verblijf een langere tijd in Noord-Frankrijk of beleef een onvergetelijke zomervakantie in Berck-sur-Mer!

Ontdek de prachtige omgeving

Ontdek de prachtige omgeving

Tijdens je verblijf is het zeker een aanrader om de mooie omgeving te verkennen. Ontdek de schitterende stranden, mooie duinen en Franse plaatsjes. Tip: huur een fiets op ons resort!

Lees meer
Beleef de leukste activiteiten

Beleef de leukste activiteiten

Er is van alles te beleven met de leukste uitstapjes voor jong en oud aan de Franse Opaalkust! Ontdek één van de vele water- of windsporten, spot een kolonie zeehonden in een baai of bezoek de mooie parken.

Lees meer

Verblijf op Dormio Resort Berck-sur-Mer

Op slechts 900 meter van het zandstrand en de levendige boulevard van Berck-sur-Mer, vind je Dormio Resort Berck-sur-Mer. Ga samen met je vrienden of familie op vakantie naar Berck-sur-Mer en geniet van een heerlijk verblijf op een strandresort in de omgeving van Calais in een appartement of een twee-onder-een-kap of vrijstaande woning voor 4 tot 12 personen. Bonnes vacances!

Boek nu je verblijf