Geniet van een heerlijk verblijf op een resort
in de omgeving van Calais

Geniet van een heerlijk verblijf op een resort
in de omgeving van Calais

Resort in de omgeving van Calais


  • Bezoek de populaire havenstad Calais
  • Gelegen aan de Franse Opaalkust
  • Mooie UNESCO-werelderfgoederen
  • Uitzicht over de kustlijn met witte krijtrotsen van Engeland

Aan de prachtige Opaalkust vind je de populaire stad Calais in het Franse departement Pas-de-Calais. Deze grote stad speelt een belangrijke rol in de verbinding tussen Frankrijk en Engeland en bevat een zeer rijke geschiedenis met vele kerken, musea en andere mooie bezienswaardigheden! Ben je op zoek naar een mooi resort in de omgeving van Calais? Ontdek dan Dormio Resort Berck-sur-Mer.

Boek hier je verblijf

Bezoek tijdens je verblijf de belangrijkste haven van Calais

Jaarlijks trekken veel toeristen naar Calais om met de veerboot over het Pas-de-Calais van en naar Engeland te reizen, dat maar 30 kilometer verderop ligt. De haven van Calais is de belangrijkste Franse haven voor personenvervoer tussen Frankrijk en Engeland. Dagelijks varen boten in en uit de haven Port de Calais. Wil je tijdens je vakantie de grote boten bij de haven van Calais bewonderen? Dan is Dormio Resort Berck-sur-Mer voor jou een ideale bestemming!

Boek nu je verblijf
Breng tijdens je verblijf op Dormio Resort Berck-sur-Mer een bezoek aan Calais

Ontdek alles wat Calais te bieden heeft

Breng vanuit je vakantiewoning op Dormio Resort Berck-sur-Mer een bezoekje aan de levendige stad Calais! Deze stad is perfect voor liefhebbers van cultuur met een rijke geschiedenis. Bewonder het Belfort bij het stadhuis dat is toegevoegd aan de UNESCO-werelderfgoedlijst. De 13de-eeuwse toren Tour du Guet en het 13e-eeuwse kerkje Eglise Notre-Dame mogen ook niet ontbreken tijdens je verblijf in de omgeving van Calais. Ontdek ook de geschiedenis van Calais in het herdenkingsmuseum Musée Mémoire of bezoek de vuurtoren van Calais waar je een adembenemend uitzicht hebt over de stad, de zee en de prachtige Engelse kust!

Ontdek de prachtige kustlijn van Calais tijdens je verblijf aan de Franse kust

Geniet van de prachtige natuur en kustlijn in de omgeving van Calais

Ben je een natuurliefhebber en houd je van de prachtige kustlijn van de Opaalkust? Bewonder dan de witte krijtrotsen in de omgeving van Calais, bij de Cap-Gris-Nez of de Cap-Blanc-Nez, waar je tevens het Engelse Dover kunt bewonderen! Cap-Blanc-Nez is gelegen op maar liefst 134 meter hoogte en is ook een uitstekende bestemming voor een mooie wandeling. De kust van Cap-Blanc-Nez is één van de mooiste plaatsen in Noord-Frankrijk! In het hele gebied kun je fossielen vinden of munitie uit de Tweede Wereldoorlog. Het Parc Naturel Régional des Caps et Marais d’Opale is ook een geweldige bestemming als je lekker wilt wandelen of fietsen door het bos

Verblijf op Dormio Resort Berck-sur-Mer in de omgeving van Calais

Boek nu je verblijf op een resort in de omgeving van Calais

In de omgeving van Calais vind je strandresort Dormio Resort Berck-sur-Mer, gelegen aan de prachtige Opaalkust. Het resort is gelegen op slechts 900 meter van het zandstrand en de gezellige boulevard met leuke restaurants, winkeltjes en een casino. Ervaar het ultieme strandgevoel en geniet van de rust, de ruimte en de zee. Boek nu je verblijf in de omgeving van Calais op Dormio Resort Berck-sur-Mer!