Beleef een heerlijke vakantie
aan de Franse Opaalkust

Beleef een heerlijke vakantie
aan de Franse Opaalkust

Praktische info over Dormio Resort Berck-sur-Mer


Op slechts 900 meter van het brede zandstrand en de gezellige boulevard van Berck-sur-Mer, vind je de ruime vakantiewoningen voor 4 tot en met 10 personen van Dormio Resort Berck-sur-Mer. Hieronder vind je de praktische informatie over je verblijf op ons resort.

Bekijk alle accommodaties

Adres Dormio Resort Berck-sur-Mer

41 Chemin des Anglais
62600 Berck-sur-Mer

Je kunt je auto gratis parkeren op een parkeerplaats bij je vakantiewoning.

Bekijk op Google Maps
Openingstijden

Openingstijden

Bekijk hieronder de standaard openingstijden op Dormio Resort Berck-sur-Mer. Afhankelijk van het seizoen kunnen er ruimere openingstijden worden gehanteerd.

Receptie: De receptie is van zondag tot en met donderdag geopend van 08.00 tot 18.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 08.00 tot 19.00 uur. Je kunt vanaf 16.00 uur inchecken.

Restaurant: Het restaurant is van maandag tot en met dinsdag gesloten. Op woensdag, donderdag, vrijdag en zondag is het restaurant geopend van 12.00 tot 21.00 uur. En op zaterdag kan je langs komen van 15.00 tot 22.00 uur.*

Zwembad: Het zwembad is van maandag tot en met zondag geopend van 09.30 tot 20.00 uur voor een frisse duik.

*Het restaurant is gesloten tot april 2024.

Goed om te weten

Huisdieren: Huisdieren zijn van harte welkom op Dormio Resort Berck-sur-Mer. De huisdierentoeslag bedraagt € 39,50 per huisdier, per verblijf.

Betalingsmogelijkheden: Bij reserveringen met een flexibele prijs dient de helft van de reissom direct voldaan te worden en de resterende helft uiterlijk 14 dagen voor aankomst. Bij reserveringen met een standaardprijs (niet annuleerbaar, niet restitueerbaar, niet wijzigbaar) dient de volledige reissom direct voldaan te worden. Tijdens het boekingsproces word je doorgeleid naar onze betaalprovider waar je online de betaling kunt voldoen.

Borg: Er kan een borg gevraagd worden. De borg kan met pin of creditcard voldaan worden. Het bedrag wordt, na controle, later teruggestort. De hoogte van de borg bedraagt € 300. Wanneer je 2 of meer accommodaties huurt, bedraagt de borg € 500.

Servicekosten: De servicekosten zijn de kosten voor de verplichte eindschoonmaak, gebruik van bedlinnen en handdoeken en opgemaakte bedden bij aankomst. Zo kun je je vakantie direct beginnen!

Voorkeursboeking: Wil je een boeking plaatsen met een specifieke accommodatie als voorkeur? Neem dan telefonisch contact op met ons Contact Center. Voor het plaatsen van een voorkeursboeking geldt mogelijk een toeslag.

Algemene voorwaarden: Je kunt onze Algemene Voorwaarden bekijken op deze pagina.

Veelgestelde vragen over je verblijf op Dormio Resort Berck-sur-Mer

Vanaf hoe laat kunnen wij inchecken?

Inchecken is mogelijk vanaf 16.00 uur.

Tot hoe laat kunnen wij uitchecken?

Uitchecken kan tot uiterlijk 11.00 uur.

Mag ik mijn huisdieren meenemen?

Jazeker! De huisdierentoeslag bedraagt €39,50 per huisdier, per verblijf.

Zijn de handdoeken en bedlinnen inclusief?

Ja, de prijzen zijn inclusief opgemaakte bedden bij aankomst en een handdoekenpakket bestaande uit 2 handdoeken per persoon en keukendoeken.

Faciliteiten in de omgeving van Dormio Resort Berck-sur-Mer

Faciliteiten in de omgeving van Dormio Resort Berck-sur-Mer

Zee / Strand: 900 meter
Centrum: 1 km
Winkels: 1 km
Natuurpark / bossen: 50 meter
Treinstation: 5 km
Luchthaven: 15 km
Artsenpost: 3 km
Tennisbaan: 1 km
Golfbaan: 500 meter
Openbaar zwembad: 1 km