Beleef de leukste uitstapjes
aan de Franse Opaalkust

Beleef de leukste uitstapjes
aan de Franse Opaalkust

Uitstapjes in en rondom Berck-sur-Mer


  • Prachtige landschappen en historie
  • Leuke activiteiten voor jong en oud
  • Onvergetelijke evenementen

Geniet van veel leuke uitstapjes in en rondom Berck-sur-Mer! Van sportieve activiteiten, tot het verkennen van de prachtige omgeving en het bezoeken van onvergetelijke evenementen; er is van alles te beleven aan de Opaalkust! We hebben de leukste uitstapjes voor tijdens je verblijf op Dormio Resort Berck-sur-Mer op een rijtje gezet. Dit hebben we onderverdeeld in dingen die je kunt zien in de omgeving, activiteiten die je kunt ondernemen en evenementen die je kunt bijwonen.

Ontdek het resort

Bewonder de prachtige omgeving rondom Berck-sur-Mer aan de Opaalkust

De Opaalkust in Frankrijk beschikt over een indrukwekkende omgeving met eindeloze zandstranden! Geniet van het geliefde duinlandschap, de interessante historie en bijzondere flora en fauna. Daarnaast vind je aan de Opaalkust leuke Franse stadjes en mooie parken. Je kunt hier vele uitstapjes maken om de prachtige omgeving te verkennen!

Lees meer over wat er te zien is

Beleef de leukste activiteiten in en rondom Berck-sur-Mer tijdens je verblijf

In en rondom Berck-sur-Mer is er van alles te beleven! Naast de vele sportieve activiteiten die je aan de Opaalkust kunt doen, zoals diverse water- en windsporten, kun je hier bijvoorbeeld ook zeehonden spotten, attractiepark Bagatelle bezoeken, toeren op de Segway, golfen in de duinen, karten op een buitencircuit of het indoor zwembad bezoeken. Je kunt aan de Franse Opaalkust genieten van de leukste uitstapjes voor jong en oud.

Lees meer over wat er te doen is

Bezoek de bijzondere evenementen in en rondom Berck-sur-Mer

Tijdens je verblijf aan de Franse Opaalkust is het zeker een aanrader om één van de bijzondere evenementen te bezoeken. De evenementen in de omgeving van Dormio Resort Berck-sur-Mer zijn geschikt voor jong en oud en een waar spektakel. Bezoek bijvoorbeeld het kleurrijke vliegerfestival op het zandstrand van Berck-sur-Mer of de zwaarste strandrace voor motoren en quads ter wereld! Dé perfecte invulling van een onvergetelijk verblijf aan de Opaalkust!

Lees meer over evenementen