Beleef onvergetelijke evenementen
tijdens je verblijf op Dormio Resort Berck-sur-Mer

Beleef onvergetelijke evenementen
tijdens je verblijf op Dormio Resort Berck-sur-Mer

Evenementen in en rondom Berck-sur-Mer


  • Evenementen dicht bij ons resort
  • Leuke festivals voor jong en oud
  • Verblijf op slechts 900 meter van het zandstrand en de boulevard

Ontdek hieronder de leukste evenementen in en rondom Berck-sur-Mer! Zo maak je je verblijf aan de Opaalkust op Dormio Resort Berck-sur-Mer onvergetelijk. Deze evenementen zijn geschikt voor jong en oud. Perfect om tijdens je vakantie met je partner, vrienden of het hele gezin naar toe te gaan!

Ontdek het resort
Geniet van het Touquet Music Beach Festival

Geniet van het Touquet Music Beach Festival

Jaarlijks tijdens een weekend in augustus vindt het bekende evenement Touquet Music Beach Festival plaats. Op slechts 20 minuten rijden vanaf Dormio Resort Berck-sur-Mer wordt dit evenement georganiseerd in de baai van Canche in Le Touquet-Paris-Plage. Geniet van populaire artiesten van over de hele wereld en diverse muzieksoorten zoals elektronische muziek, house en hiphop. Een unieke ervaring voor feestgangers in een prachtige strandomgeving!

Bewonder kleurrijke en reusachtige vliegers op het zandstrand van Berck

Het International Kite Festival op het zandstrand van Berck-sur-Mer is een geweldig evenement voor jong en oud om te bezoeken! Dit prachtige kleurenspektakel vindt jaarlijks plaats in april/mei en trekt duizenden bezoekers. De grootste vliegerspecialisten ter wereld trakteren je op een indrukwekkende vliegershow en diverse vliegerworkshops. Het negendaagse festival wordt afgesloten met een spectaculaire eindshow met vuurwerk. Dit kleurrijke evenement vind je op het mooie zandstrand van Berck-sur-Mer en is zeker een aanrader!

Lees meer over dit evenement

Beleef hét motorspektakel op het zandstrand van Le Touquet-Paris-Plage

Kun jij ook genieten van het ronkende geluid van meer dan 2.000 motoren? De Enduropale Le Touquet staat ook wel bekend als de zwaarste strandrace ter wereld voor motoren en quads! Op het zandstrand van Le Touquet-Paris-Plage, op slechts 25 minuten rijden van ons resort, kun je dit motorspektakel bewonderen. Deze strandrace vindt jaarlijks plaats in februari en is een hele beleving voor jong en oud. Ben jij zelf ook een motorcrosser? Dan kun je je gratis inschrijven voor deze spannende race.

Lees meer over dit evenement

Bezoek de evenementen tijdens je verblijf op Dormio Resort Berck-sur-Mer

Er is van alles te beleven aan de Opaalkust in Frankrijk! Je kunt hier genieten van de prachtige omgeving en allerlei leuke activiteiten. Je vindt ons resort op slechts 900 meter van het mooie zandstrand en de gezellige boulevard. Verblijf in een heerlijke strandwoning voor 4 personen, een vrijstaande villa voor 10 personen of in één van onze andere comfortabele accommodaties.

Boek hier je verblijf