Beleef het motorspektakel Enduropale Le Touquet
op het strand van Le Touquet-Paris Plage

Beleef het motorspektakel Enduropale Le Touquet
op het strand van Le Touquet-Paris Plage

Strandrace Enduropale Le Touquet


  • Jaarlijks motorspektakel in februari
  • Vlak bij Dormio Resort Berck-sur-Mer
  • De zwaarste strandrace ter wereld voor motoren en quads
  • Onvergetelijk voor jong en oud

Geniet jaarlijks in februari van hét motorspektakel: de ‘Enduropale Le Touquet’, ook wel bekend als de zwaarste strandrace voor motoren en quads ter wereld. Dit driedaagse motorspektakel vindt plaats op het strand in Le Touquet-Paris-Plage aan de Franse Opaalkust, vlak bij Dormio Resort Berck-sur-Mer. Ben je geen motorliefhebber? Ook dan is het een fantastisch evenement dat je niet wilt missen. Stap je zelf graag op de motor of quad? Dan kun je gratis deelnemen aan deze spannende race. Boek een verblijf op Dormio Resort Berck-sur-Mer en geniet van dit grote motorspektakel!

Boek hier je verblijf
Beleef het motorspektakel Enduropale Le Touquet vlakbij Berck-sur-Mer

Beleef het motorspektakel Enduropale Le Touquet vlakbij Berck-sur-Mer

De spectaculaire strandrace ‘Enduropale Le Touquet’ trekt jaarlijks ongeveer 500.000 toeschouwers en 2.000 deelnemers naar de Franse Opaalkust. Deze drie uur durende ‘extreme enduro’-race werd in 1975 voor de eerste keer georganiseerd door Thierry Sabine: de initiatiefnemer van de beroemde Dakar Rally. Het werd direct één van de grootste off road motorevenementen ter wereld!

Bewonder het onvergetelijke motorspektakel

Bewonder het onvergetelijke motorspektakel

De Enduropale Le Touquet is veruit de grootste publiekstrekker van Noord-Frankrijk. Deze krankzinnige motorrace wordt gereden in verschillende klassen die allemaal tegelijk starten. Kun je je het geweldige geluid van 2.000 ronkende motoren die tegelijk starten aan de spannende strandrace voorstellen? Op hetzelfde moment scheuren ze zo hard mogelijk over het strand naar de eerste bocht. Een prachtige aanblik! Omdat deelnemen aan de Enduropale Le Touquet geheel gratis is, komen er veel racers naar Le Touquet-Paris-Plage om met elkaar de strijd aan te gaan in hét motorspektakel ter wereld.

Bezoek Enduropale Le Touquet voor een ongekend spektakel

Bezoek Enduropale Le Touquet voor een ongekend spektakel

Bezoek Le Touquet-Paris-Plage

Wil je de spectaculaire strandrace bijwonen? Breng dan vooral ook een bezoekje aan het centrum van deze populaire badplaats! Le Touquet-Paris-Plage is een charmante stad aan de Franse Opaalkust op slechts 22 kilometer van Dormio Resort Berck-sur-Mer. Deze kleine badplaats verwelkomt in de zomermaanden maar liefst 250.000 toeristen.

In Le Touquet worden regelmatig grote sportevenementen georganiseerd, zoals tennistoernooien en populaire paardenevenementen. Ook de Tour de France is bekend met Le Touquet-Paris-Plage, waar in 2014 de vierde etappe werd gestart.

Boek hier je verblijf

Verblijf tijdens het motorspektakel op Dormio Resort Berck-sur-Mer

Wil je dit onvergetelijke motorspektakel van dichtbij meemaken? Verblijf dan in een comfortabele vakantiewoning voor 4 tot 10 personen op Dormio Resort Berck-sur-Mer. Ons strandresort ligt dichtbij Le Touquet-Paris-Plage, dé ideale uitvalsbasis als je de strandrace Enduropale Le Touquet wilt bezoeken! Daarnaast vind je op maar liefst 900 meter van ons resort het prachtige zandstrand van Berck-sur-Mer. Boek je verblijf op Dormio Resort Berck-sur-Mer en geniet in alle rust van de prachtige omgeving aan de Franse Opaalkust.

Boek hier je verblijf