Ontdek Le Touquet-Paris-Plage:
een prachtige stad aan de Opaalkust

Ontdek Le Touquet-Paris-Plage:
een prachtige stad aan de Opaalkust

Bezoek het bruisende Le Touquet-Paris-Plage tijdens je verblijf op Dormio Resort Berck-sur-Mer


  • Charmante stad aan de Opaalkust
  • Unieke architectuur en kunstwerken
  • De stad van de zwaarste strandrace van motoren ter wereld
  • Op slechts 20 minuten rijden

Op slechts 20 minuten rijden van Dormio Resort Berck-sur-Mer ligt de beroemde Franse badplaats Le Touquet-Paris-Plage! Deze charmante stad aan de Opaalkust is het hele jaar door een topbestemming door de grote diversiteit aan activiteiten en levendigheid. Le Touquet-Paris-Plage staat vooral bekend om de prachtige villa's en authentieke kunstwerken die door architecten zijn ontworpen en aan het eind van de 19e eeuw in Anglo-Normandische stijl zijn gebouwd. Een unieke stad die je echt eens wilt bezoeken!

Boek hier je verblijf

Beleef in Le Touquet-Paris-Plage de leukste activiteiten

Le Touquet-Paris-Plage is dé perfecte bestemming voor een lekker dagje uit tijdens je verblijf op Dormio Resort Berck-sur-Mer! Geniet van het lange zandstrand of breng een bezoekje aan de lokale markt. Daarnaast kun je de leuke winkelstraten bezoeken, een mooie wandeling maken in het natuurpark van de baai van Canche of genieten van de sportieve activiteiten aan het strand van Le Touquet-Paris-Plage. Ook kun je de Opaalkunst ontdekken aan boord van een catamaran of met een kajak. Er is in deze prachtige omgeving van alles te beleven.

Lees meer over de omgeving

Bezoek de vuurtoren van Le Touquet-Paris-Plage

De vuurtoren van Le Touquet-Paris-Plage is zeer geliefd bij toeristen. Het beklimmen van de toren is al een hele beleving op zich met als beloning een prachtig uitzicht. Op slechts 10 minuten lopen van de vuurtoren van Le Touquet-Paris-Plage vind je de lokale winkel 'La Fine Epicerie'. De fijnproevers die alle regionale lekkernijen willen ontdekken, mogen deze winkel zeker niet overslaan!

Boek nu aan de Opaalkust

Bekijk de unieke architectuur

Op slechts 20 minuten van Dormio Resort Berck-sur-Mer vind je de charmante badplaats Le Touquet-Paris-Plage.

Huizen in Le Touquet-Paris-Plage

Motorspektakel: Enduropale Le Touquet

In Le Touquet-Paris Plage vindt jaarlijks de ‘Enduropale Le Touquet’ plaats, ook wel bekend als de zwaarste strandrace ter wereld voor motoren en quads. Dit driedaagse motorspektakel op het strand van de Franse Opaalkust wordt jaarlijks rond februari georganiseerd. Ben je zelf een motorcrosser? Dan kun je ook deelnemen aan deze spectaculaire race! Uiteraard kun je ook gewoon vanaf de zijlijn genieten van dit indrukwekkende motorspektakel. Boek een verblijf op Dormio Resort Berk-sur-Mer en bereid je in alle rust voor op de Enduropale Le Touquet: ‘the biggest beach race in the world’!

Lees meer

Geniet in de omgeving van Le Touquet-Paris-Plage van vele leuke activiteiten

Le Touquet-Paris-Plage heeft nog veel meer te bieden. Zo vind je in de omgeving ook prachtige bouwwerken die op de UNESCO-werelderfgoedlijst staan: De Kathedraal van Amiens, de Vestingwerken van Vauban en het belfort van Boulogne-sur-Mer. Verder zijn er tal van leuke activiteiten in de omgeving van Dormio Resort Berck-sur-Mer te vinden. Boek nu je vakantie aan de Opaalkust en geniet van de prachtige omgeving en leuke activiteiten in Le Touquet-Paris-Plage!

Boek hier je verblijf