Geniet van een heerlijke vakantie
in Berck-sur-Mer

Geniet van een heerlijke vakantie
in Berck-sur-Mer

Vakantie in Berck-sur-Mer


  • Verblijf op 900 meter van het zandstrand
  • Ontdek de prachtige Opaalkust
  • Bezoek de leukste evenementen in en rond Berck-sur-Mer

Beleef een heerlijke vakantie in Berck-sur-Mer aan de Franse Opaalkust! Op slechts 900 meter van het prachtige zandstrand en de gezellige boulevard vind je Dormio Resort Berck-sur-Mer. Geniet van de rust, de ruimte en de fantastische omgeving tijdens een ontspannen vakantie op ons resort.

Boek nu je verblijf

Ontdek de prachtige omgeving van Berck-sur-Mer tijdens je vakantie

Dormio Resort Berck-sur-Mer is de ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers! In de omgeving vind je prachtige duinlandschappen, eeuwenoude bossen, eindeloze zandstranden en pittoreske dorpjes.

Dormio Resort Berck-sur-Mer is gelegen aan Le Chemin des Anglais waar de basis werd gelegd voor de bevrijding van Europa en waarvan je nog allerlei elementen kunt ontdekken. Bezoek tijdens je vakantie Le Touquet-Paris-Plage, het oude vestigingsstadje Montreuil of de eerste grote vissershaven van Frankrijk. Of bewonder de prachtige bouwwerken die op de UNESCO-werelderfgoedlijst staan.

Lees meer over de omgeving

Geniet van geweldige activiteiten tijdens je vakantie in Berck-sur-Mer

Beleef de leukste activiteiten tijdens je vakantie op Dormio Resort Berck-sur-Mer! Maak een mooie natuurwandeling in de baai van Authie waar je een prachtige kolonie zeehonden kunt bewonderen of bezoek de indrukwekkende golfbaan van Le Touquet. De actievelingen kunnen volop kitesurfen of zich lekker uitleven op de kartbaan. In de omgeving van Berck-sur-Mer vind je ook het populaire attractiepark Bagatelle met moderne achtbanen, wildwaterattracties en allerlei kindvriendelijke attracties. Is het een dagje minder mooi weer tijdens je vakantie in Berck-sur-Mer? Geniet dan van de waterpret in het binnenzwembad!

Bekijk alle activiteiten

Tip: beleef de Opaalkust op een e-chopper

Een geweldige activiteit om de prachtige omgeving te ontdekken is e-chopperen! Maak een mooie toer langs de Opaalkust en door het indrukwekkende duinlandschap. Je kunt een e-chopper huren bij de receptie op ons resort.

Bekijk alle faciliteiten
Ontdek de Opaalkust op een e-chopper
Bezoek de indrukwekkende vliegershow op het International Kite Festival

Bezoek de onvergetelijke evenementen in en rond Berck-sur-Mer

Bewonder honderden vliegers in de meest vreemde vormen en maten tijdens een indrukwekkende vliegershow op het International Kite Festival. Geniet van de spectaculaire vuurwerkshow en volg samen met je kinderen de leukste vliegerworkshops voor een geweldige vakantie

Een ander onvergetelijk evenement dat jaarlijks circa 500.000 bezoekers naar Berck-sur-Mer trekt, is hét motorspektakel Enduropale Le Touquet. Deze drie uur durende ‘extreme enduro’-race staat ook wel bekend als de zwaarste strandrace voor motoren en quads ter wereld!

Vier je vakantie op Dormio Resort Berck-sur-Mer

Heerlijk vakantie vieren in Berck-sur-Mer

Wil je deze prachtige en rustgevende omgeving ontdekken tijdens een heerlijke vakantie aan de Opaalkust? Of de leukste activiteiten en evenementen beleven in en rond Berck-sur-Mer? Boek dan een comfortabele vakantiewoning op Dormio Resort Berck-sur-Mer en geniet van al het leuks dat deze authentieke Franse omgeving te bieden heeft. Bienvenue sur la Côte d’Opale!