Ontdek de 6 leukste activiteiten voor 
kinderen in en rond Berck-sur-Mer

Ontdek de 6 leukste activiteiten voor
kinderen in en rond Berck-sur-Mer

Top 6 activiteiten voor kinderen in Berck-sur-Mer


  • Perfecte bestemming voor een heerlijke strandvakantie
  • Beleef de leukste activiteiten
  • Spectaculair vliegerfestival

Berck-sur-Mer is gelegen aan de rand van de charmante Opaalkust en is beroemd om haar lange zandstrand van maar liefst 12 kilometer. In Berck-sur-Mer kun je volop genieten van de zon, het strand en nog veel meer leuke activiteiten voor een onvergetelijke vakantie! Benieuwd wat je in Berck-sur-Mer kunt doen tijdens een vakantie of een weekendje weg met het hele gezin? Ontdek hieronder de top 6 activiteiten die je samen met de hele familie kunt doen!

Boek hier je familieverblijf
Blokarten voor kinderen en volwassenen in Berck-sur-Mer

Tip 1: Blokarten voor kinderen en volwassenen in Berck-sur-Mer

Berck-sur-Mer is dé ideale bestemming voor water- en windsporten! Bijna het hele jaar door is de wind aanwezig op het strand. Blokarten is het perfecte uitje voor het hele gezin. Leer onder begeleiding hoe je een blokart moet besturen. Durf jij het aan om op volle snelheid te gaan?

Tip 2: Wandel met je kinderen door het duinlandschap van Berck-sur-Mer

Het strand van Berck-sur-Mer strekt zich uit over ongeveer twaalf kilometer en heeft maar liefst 304 hectare aan duinlandschap. Wandel met het hele gezin over de paden van de Baie d'Authie en geniet van de prachtige omgeving.

Aanrader: begin in de vroege namiddag met de wandeling zodat je eindigt bij de vuurtoren. Daar kun je genieten van een schitterende zonsondergang.

Boek hier je verblijf
Spot de zeehonden in Berck-sur-Mer met het hele gezin

Tip 3: Spot de zeehonden in Berck-sur-Mer met het hele gezin

Bij goed weer en laag water kun je in Berck-sur-Mer zeehonden spotten! Deze schattige dieren vind je bij de vuurtoren. Wil je alles weten over de omgeving en de zeehonden? Boek dan een rondleiding, maak een heerlijke wandeling en laat je samen met je kinderen verrassen.

Aanrader: draag antislipschoenen, de paden kunnen namelijk erg glad zijn.

Strandplezier!

Op de prachtige zandstranden van Berck-sur-Mer kunnen kinderen heerlijk spelen op het strand.

Strandplezier!

Tip 4: Beleef het internationale vliegerfestival in Berck-sur-Mer samen met je kinderen

Het internationale vliegerfestival is al meer dan 30 jaar hét evenement van het jaar in Berck-sur-Mer. Bewonder allerlei verschillende vliegers tijdens een kleurrijke vliegershow of leer de fijnste kneepjes van het vak met de leukste vliegerworkshops. Een onvergetelijk evenement samen met je kinderen!

Boek nu je verblijf
Bezoek attractiepark Bagatelle met het hele gezin

Tip 5: Bezoek attractiepark Bagatelle met het hele gezin

Slechts een aantal kilometers ten noorden van Berck-sur-Mer ligt het beroemde attractiepark Bagatelle! Het park heeft maar liefst 40 attracties en is gebaseerd op drie thema’s: baggy fun voor de échte durfallen, baggy family voor het hele gezin en baggy forest voor 3- tot 10-jarige kinderen. Zo is er voor iedereen wel iets spannends te doen op dit leuke attractiepark!

Tip 6: Speel en dans met nieuwe vriendjes in de Mio Kids Club

Tijdens de zomervakantie kunnen kinderen lekker spelen, knutselen en dansen met hun nieuwe vriendjes in de Mio Kids Club op het resort. Ons Fun & Entertainment team organiseert de leukste activiteiten voor een onvergetelijke vakantie!

Boek nu je familievakantie
Verblijf met het hele zin op Dormio Resort Berck-sur-Mer

Verblijf met het hele gezin op Dormio Resort Berck-sur-Mer

Er is dus genoeg te beleven in Berck-sur-Mer! Na een drukke dag vol leuke activiteiten kunnen je met het hele gezin bijkomen op Dormio Resort Berck-sur-Mer; een luxe resort aan de Franse Opaalkust in Noord-Frankrijk. Het resort ligt op slechts 900 meter van het heerlijke zandstrand en de gezellige boulevard met vele restaurants, leuke terrasjes, winkeltjes en een casino. Hier kun je samen met je kinderen heerlijk genieten van de rust, de ruimte en de zee. Oftewel: het ultieme strandgevoel!