Samen met je viervoeter genieten
van een heerlijk verblijf bij Dormio

Samen met je viervoeter genieten
van een heerlijk verblijf bij Dormio

Hond meenemen op vakantie bij Dormio Resorts & Hotels


Mag mijn hond mee tijdens mijn verblijf op Dormio Resorts & Hotels? Jazeker! Ga gezellig samen met je hond op vakantie bij Dormio! In bijna al onze resorts en hotels* zijn honden van harte welkom. In de meeste van onze accommodaties in zowel binnen- als buitenland zijn huisdieren toegestaan, tenzij anders aangegeven. Dit zie je in de eerste stap van het boekingsproces. Er zijn maximaal twee huisdieren per vakantiewoning toegestaan en per hond wordt een toeslag gevraagd.

Bekijk onze bestemmingen

Ultieme strandvakantie voor jou en je hond

Wat is er nou fijner dan heerlijk uitwaaien op het strand samen met je hond? Terwijl jij lekker aan het strand ligt, speelt je hond in het zand en neemt hij of zij daarna een verfrissende duik in de zee. Je hond zal een geweldige tijd beleven tijdens jullie strandvakantie. Dormio Resorts & Hotels beschikt over een aantal geweldige strandbestemmingen in Nederland, Frankrijk en Spanje. Benieuwd?

Bekijk de strandbestemmingen

Hondvriendelijke vakantiewoningen voor jou en je hond

Nieuw in het aanbod van Dormio zijn de speciale huisdiervriendelijke woningen op het gloednieuwe Dormio Resort Nieuwvliet-Bad. Deze vakantiewoningen in Zeeland beschikken onder andere over een bench, voederbakjes en een hondendouche. Zo kun je je hond weer eenvoudig schoonspoelen na een dagje op het strand, dat zich op slechts 1.200 meter vanaf het resort bevindt. De Tuinzicht Pets beschikt zelfs over een bijkeuken met daarin de voederbakken en hondendouche en toegang tot een ruime buitenbench. Bovendien vind je op het resort een speciale hondenspeelplaats met diverse speelelementen voor je trouwe viervoeter.

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad
Heerlijk wandelen met je hond

Heerlijk wandelen met je hond

Wij weten zeker dat elke hond ervan houdt om heerlijk rond te rennen in de bossen rondom Dormio Resort Maastricht en Dormio Park Scorleduyn, in de Alpen bij Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc en Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif, in de prachtige natuur rondom Dormio Resort Obertraun of in het Nationaal Park Eifel bij Dormio Resort Eifeler Tor. Ga er samen op uit in het bos, zoek een stevige tak en geniet van een actieve middag samen met je maatje!

Boek een verblijf samen met je hond

Boek een verblijf samen met je hond

Samengevat betekent het: dat jij en je hond van harte welkom zijn bij bijna alle vakantiebestemmingen* van Dormio! Bij elk accommodatietype staat aangegeven of huisdieren in die accommodatie zijn toegestaan. Je kunt maximaal 2 honden per accommodatie bijboeken bij stap 1 van je reservering en je betaalt een toeslag per hond.

* Honden zijn helaas niet toegestaan bij Dormio Hotel De Prins van Oranje.