Samen met je trouwe viervoeter genieten
van een geweldige vakantie in Zeeland?

Samen met je trouwe viervoeter genieten
van een geweldige vakantie in Zeeland?

Huisdiervriendelijke woningen op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad


  • Ideaal voor een vakantie met hond
  • Comfortabele accommodatie voor de hele familie
  • Dicht bij de hondenspeelplaats met diverse speelelementen

De huisdiervriendelijke woningen op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad zijn hondvriendelijke vakantiewoningen die van alle gemakken voor jou en je hond zijn voorzien. De woningen zijn geschikt voor maximaal 4 tot en met 10 personen en bevinden zich dicht bij de speciale hondenspeelplaats. Ideaal voor een vakantie met je hond naar Zeeland!

Ontdek het resort

Boek hier je huisdiervriendelijke woning

De ideale accommodatie voor een vakantie met hond

De ideale accommodatie voor een vakantie met hond

De huisdiervriendelijke woningen op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad zijn perfect voor een verblijf samen met je trouwe viervoeter! De vakantiewoning beschikt over voederbakjes, een bench in de woonkamer en een speciale hondendouche. Daarnaast heeft de 4-persoons Tuinzicht - huisdiervriendelijk ook een ruime buitenbench die toegankelijk is via de bijkeuken. Verder is de achtertuin van elke huisdiervriendelijke woning omheind, zodat je je hond rustig even uit het oog kunt verliezen.

Beleef een dagje op het Zeeuwse strand samen met je hond

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad bevindt zich op slechts 1.200 meter van de prachtige Zeeuwse kust. Tijdens je verblijf kun je dus elke dag genieten van een heerlijk stranddagje. Heeft je trouwe viervoeter zich lekker uitgeleefd op het strand? Je spoelt je hond weer eenvoudig schoon met de hondendouche bij je huisdiervriendelijke woning!

Beleef een dagje op het Zeeuwse strand samen met je hond

Boek je verblijf in een hondvriendelijke vakantiewoning

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad bevindt zich niet alleen dicht bij het strand, maar ook bij natuurpark de Verdronken Zwarte Polder, waar honden aangelijnd van harte welkom zijn. Ook op het resort kan je hond zich volop vermaken! De hondenspeelplaats is omheind door een hek, waardoor je trouwe viervoeter hier heerlijk vrij rond mag rennen en kan spelen met andere honden. Daarnaast beschikt de hondenspeelplaats over diverse speelelementen. Op ons resort vind je nog veel meer faciliteiten, zoals een restaurant, een binnen- en buitenzwembad, een minimarkt en een speelstrand. Perfect voor een geweldige vakantie samen met je hond!

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Bekijk hier alle accommodaties